Hvordan virker Mace?

05/19/2012 by admin

Hvordan virker Mace?

Hvad er Mace?

Muskatblomme er faktisk et mærke af selvforsvar produkter. Navnet er forbundet med peberspray, men mange virksomheder udover Mace fremstiller peberspray. Mace fremstiller tre typer af dette produkt: peber skum, Triple Action og PepperGard eller peber muskatblomme. Triple Action omfatter peberspray, tåregas og ultraviolet farvestof i formlen. PepperGard og peber Mace udelade tåregas. Så gør peber skum, men det sprøjter på i en tyk skum i stedet for en spray. Peberspray er lavet af cayenne peber koncentrat kendt som OC. Det kan forårsage midlertidig blindhed og problemer med at trække vejret fordi det er en inflammatorisk agent. Tåregas er kendt som et irritationsmoment, der kan medføre hoste og rive øjne. Farvestoffet er medtaget for at identificere angribere, når de er fanget.

Hvordan Mace virker

Hvis du er i fare for at blive angrebet, kan du sprøjte en af muskatblomme produkter i ansigtet af hackeren. Du behøver kun at sprøjte for et par sekunder. Muskatblomme påvirker nogle meget hurtigere end andre mennesker. Hvis den første spray kun aftaget dem ned en smule, så sprøjte dem i ansigtet igen. Dette bør have dem uarbejdsdygtige nok til at køre og få hjælp. Spray virker ved midlertidigt blændende angribere og gør det svært for dem at ånde. Det brænder i øjne, hud og hals, selv om det ikke normalt forårsage nogen varig skade. Virkningerne vil vare fra 15 til 90 minutter, hvilket giver dig masser af tid til at komme væk.

Test din Spray og andre bekymringer

Når du køber muskatblomme, bør du teste det for at sikre det virker ordentligt. Gå udenfor og sørg for, at vinden ikke kommer mod dig. Spray i et halvt sekund bare for at sikre det sprøjter. Du ønsker ikke at finde ud af kan ikke arbejde mens du er ved at blive angrebet. Check udløbsdatoen og erstatte det før denne dato kommer op. Forsøg ikke at tage Mace på en flyvemaskine med dig - det er ikke tilladt og bærer en tung bøde. Nogle stater har begrænsninger på hvor koncentreret papir spray kan være eller hvis du kan bruge UV dye. Tjekke med din lokale politi afdeling for at finde ud af, hvad der er acceptabelt i dit område. Du skal også være 18 for at købe muskatblomme.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com