Hvordan man bruger en udbredt maskine til nakkesmerter

05/13/2012 by admin

Mange enkeltpersoner bruge en udbredt maskine til at lindre nakkesmerter. Instrumentet menes at fremme kemiske forandringer i kroppen og øge immunforsvaret. Selv om teknologien har eksisteret i over firs år, proceduren er stadig betragtes som eksperimentelle, så forsigtighed bør anvendes.

Instruktioner

• Bestemme længden af din session. Mange enkeltpersoner bruge den udbredt maskine til op til en time. Men din individuelle omstændigheder vil bestemme din sessionslængde. Tale med din læge for at etablere passende hyppighed og længde af din sessioner.

• Find den rigtige spænding. Vælg en spænding mellem 100 og 280 watt til at lindre dine smerter i nakken. Starte på det laveste niveau, og hvis du ikke får nødhjælp, langsomt flytte til den højere spænding.

• Find placeringen af udbredt maskinen. Placering af udbredt maskinen er meget vigtigt. Devise bør aldrig placeres på forsiden af halsen eller over området hjertet. Før flipping skifte til positionen on omhyggeligt placere devise på halsen. Placeringen er typisk på den højre eller venstre side af halsen, men altid konsultere en læge for at bestemme den bedste placering.

• Overveje at bruge en detox program mens du bruger den udbredt maskine. Nogle personer mener, at ved hjælp af en detox program i kombination med udbredt maskinen kan forbedre lindring af smerter i nakken. Spørge din medicinsk udbyder, hvis dette ville være passende for din situation.

• Evaluere dine fremskridt. Efter benytter den udbredt maskine i flere måneder, evaluere din nakkesmerter. Hvis smerterne ikke bliver bedre kan du prøve at øge spændingen til maksimalt 280 watt.

Tips & advarsler

  • Konsultere din læge om sundhedsmæssige betingelser. Før begyndelsen brug, konsultere din læge om eventuelle helbredsproblemer, du har. Personer lider af hjertelidelser og dem, der bærer en pacemaker bør ikke bruge en udbredt maskine til nakkesmerter.
  • Brug ikke udbredt maskinen mens alene. Fordi denne behandling er betragtet som eksperimentel, bør du altid har nogen til stede mens du bruger den udbredt maskine.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com