Hvordan man får børn til at tage fisk olie Omega 6

02/04/2012 by admin

Omega-3s, ofte fremstillet af fiskeolie, hjælpe med at forbedre humør og reducere risikoen for flere kræftformer og hjertesygdomme. Børn kan også drage fordel af at tilføje fiskeolie til deres kost. I et 2007 pressemeddelelse aftalt Dr. Barry Sears, skaberen af Zone diet, at fiskeolie selv kan beskytte børn mod at udvikle astma og allergi.

Derudover har fiskeolie høstet mest opmærksomhed fra den rolle, det spiller i at hjælpe børn med læring og opmærksomhed lidelser som ordblindhed og opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse (ADHD). Fiskeolier forbedre koncentrationen og hjælpe med hjernefunktion. En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Nutrition tyder på, at børn med ADHD drage fordel af tilskud af fiskeolie. Undersøgelsen viste, at børn indtager otte til 16 g pr. dag af fiskeolie opnået tydelige forbedringer i deres adfærd, som bestemmes af både deres forældre og psykiatere, der arbejdede med dem.

Fiskeolie er godt for dit barn, smager fiskeolie altid ikke så godt. Du skal muligvis eksperimentere med måder at få dit barn til at tage fisk olie.

Instruktioner

• Forklare fordelene af fiskeolie til dit barn på en måde, han forstår. Fokus på hvordan fiskeolie gør vores krop sund og holder os fra at blive syg. En forståelse af, hvorfor barnet bør tage fiskeolie kan berolige og opmuntre ham.

• Opmuntre barnet prøve synke kapsel hele. Instruere ham at placere kapsel på bagsiden af halsen, tage en drink vand og sluge det.

• Åbn en kapsel af fiskeolie ved stikke det med en knappenål eller skære det åbne med en saks. Klem fiskeolie på en ske og Spørg dit barn at sluge den.

• Placer fiskeolie fra kapslen i en medicin sprøjte. Spørg dit barn til at åbne munden og gør det muligt at frigive fiskeolie ind i bagsiden af hans mund.

• Skjule fiskeolie i en mad eller drikke. Forberede smoothies med yoghurt, frugt og appelsinjuice og tilføje fiskeolie før servering. Mix fiskeolie i fødevarer du allerede tjener som salatdressing, æblemos eller budding.

• Giv dit barn en flavored alternativ til almindelig fiskeolie, tilgængelig via din lokale sundhedsmyndigheder butik eller online forhandlere. Der findes ofte en aromatiseret fiskeolie tyggetabletter. Budding-lignende fiskeolie, der kommer i en pakke, så barnet kan klemme indholdet direkte ind i hans mund og fisk olie gummies er også tilgængelige, som er chokolade omega trøfler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com