Hvordan får jeg et sygesikringsbevis i Illinois?

02/24/2012 by admin

dahealth.hao490.com | 522: connection timed out

Fejl 522 Ray ID: 2354eedbabec2629 • 2015-10-14 17:16:52 UTC

Forbindelsen fik timeout

Du

Browser

Arbejder

Dallas

CloudFlare

Arbejder

dahealth.hao490.com

Værten

Fejl

Hvad skete der?

Den indledende forbindelse mellem Cloudflares netværk og oprindelse webserver timeout. Som et resultat, kan websiden ikke vises.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du er en besøgende på denne hjemmeside:

Prøv igen om et par minutter.

Hvis du er ejeren af denne hjemmeside:

Kontakt din udbyder for at lade dem vide, at din webserver ikke fuldfører anmodninger. En fejl 522 betyder, at anmodningen var i stand til at forbinde til din webserver, men at anmodning ikke er færdig. Den mest sandsynlige årsag er, at noget på din server hogging ressourcer. Yderligere fejlfindingsoplysninger her.

CloudFlare Ray-ID: 2354eedbabec2629 • Din IP: 104.206.220.83 • Performance & sikkerhed af CloudFlare

Illinois medicinsk kort er tilgængelige til lav indkomst eller ingen-indtægt ældre mennesker og familier til børn skal modtage checkups, skole physicals og vaccinationer. Unge enlige mødre er i stand til at opnå medicinsk kort for prænatal pleje. Illinois medicinsk kort leveres af offentlige programmer gennem office af Institut for Human Services og er god i op til et år. Modtagere er nødt til at genansøge om året. Lægebehandling og recepter leveres med ringe eller ingen omkostninger gennem programmet.

Instruktioner

• Kvalificere sig som kandidat berettiget til at deltage og modtage lægelig bistand program fordele. For at kvalificere sig, skal du falde ind under en af disse kategorier: blinde, handicappede eller ældre (65 eller over), hæve børn under en alder af 19, eller gravide. Du skal også opfylde indkomst krav, som varierer mellem amterne i Illinois.

• Find en lokal Illinois Department of Human Services (DHS) office ifølge din aktuelle postnummer. Personalet står til rådighed til at hjælpe dig i begyndelsen af ansøgningsprocessen. Du kan hente en ansøgning om et sygesikringsbevis fra DHS websted så godt.

• Udfylde ansøgningen og returnere det til en lokal DHS kontor. Øjeblikkelig vejledning gives kun i en akut situation, hvilket betyder, at ansøgeren er hjemløse eller har absolut intet middel til kontakt. Men i ikke akutte tilfælde, sagsøgeren venter indtil en sagsbehandler trækker sagen til gennemsyn. Ansøgeren får besked om fremskridt via telefon.

• Planlægge en udnævnelse dato at blive interviewet af en sagsbehandler på DHS. Alle ansøgere skal være interviewet for at kvalificere sig til fordele. Du vil blive bedt om spørgsmål om husstandsindkomst, budget, familiens størrelse og arbejde status, og vil blive truffet afgørelse baseret på program og interview.

• Se efter korrespondancer fra DHS i mail. En officiel skrivelse fra Institut for Human Services vil informere dig om din ansøgningsstatus. Hvis godkendt, vil brevet give dig en 800 telefonnummer til at oprette mailing for sygesikringsbeviset. Du bliver nødt til at etablere et personligt identifikationsnummer (PIN), og du skal holde løbende kontakt med en tildelt sagsbehandler ved modtagelsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com