Tegn og symptomer af Deva 's sygdom

01/29/2012 by admin

Devas sygdom er en inflammatorisk sygdom i centralnervesystemet, der forårsager skader de myelin skeder omkring nerverne. Myelin skafter er lavet af fedt, der isolerer nerve og hjælper elektriske impulser rejse ned nerven. Når disse skafter er beskadiget, kan ikke nerven lede elektricitet så hurtigt, som forårsager organer tilsluttet denne nerve funktionsfejl. Der er to former af Devas sygdom: optisk neuritis, som påvirker synsnerverne, og transversa, som påvirker rygmarven.

Tegn og symptomer på synsnervebetændelse

Betændelse langs nerve kappe kan forårsage smerter i øjet. Smerten er normalt værre med øjenbevægelser og på dens værre senest en uge efter debut. Smerten forsvinder normalt på eget inden for flere dage. Patienterne kan også opleve tab af synet eller varsel vision ændringer i et eller begge øjne. Synstab normalt udvikler sig over en periode af dage eller uger, og kan være værre med varme eller motion. I de fleste tilfælde er synstab midlertidig. Sygdommen kan også påvirke farvesyn, og farver kan vises vasket ud eller mindre levende end sædvanligt.

Tegn og symptomer på Myelitis

Som med fiberoptiske form af denne sygdom, kan patienter opleve smerter i ryggen eller nakken, langs stien til betændelse. De kan også have hovedpine og skyde smerter ned arme, ben og omkring maven. I tilfælde af tværgående myelitis, hvor betændelse rejser gennem rygmarven, kan patienter bemærker ekstreme følsomhed over for taktile fornemmelser som tryk på tøj eller temperatur. Andre kan føle følelsesløshed, prikken, eller brændende nedenfor det berørte område af rygmarven. Der kan være svaghed i arme eller ben fører til muskel spasmer, mund dråbe og en tung fornemmelse i arme og ben. Alvorlige tilfælde kan føre til lammelse. Hvis nerverne i tarm og blære er påvirket, kan der være problemer med inkontinens, vandladningsbesvær eller forstoppelse.

Tegn og symptomer af Deva 's sygdom Versus multipel sklerose

Symptomer af Devas sygdom kan være magen til de tidlige stadier af multipel sklerose (MS). Der er dog nogle forskelle mellem to. Devas sygdom kun påvirker rygsøjlen og synsnerverne mens MS påvirker også hjernen. Devas angreb har tendens til at blive mere hyppige og alvorlige end MS nødblus. På hjernen MRIs vises hjernen generelt normalt i patienter med Devas mens MS viser områder af betændelse. På spinal MRIs viser rygsøjlen normalt større områder af betændelse med Devas end med MS. Spinalvæsken af dem med Devas viser ofte ikke det typiske niveau af antistoffer findes hos patienter med MS.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com