Hvordan du kan diagnosticere Gastroenteritis

01/20/2012 by admin

Hvordan du kan diagnosticere Gastroenteritis

Hvis nogen har en feber og kvalme og lider af mavekramper, lider de sandsynligvis af gastroenteritis. Hvis en feber er til stede, årsag-mest sandsynligt-er en virusinfektion. Feber viser, at patienten er smitsom. Så, annullere planer de har for et par dage (såsom skole eller arbejde). Se nedenstående trin for at diagnosticere, hvis problemet er virkelig gastroenteritis.

Instruktioner

• Læg mærke til den syge symptomer for at diagnosticere problemet. Gastroenteritis er en intens mave irritation. Symptomerne omfatter feber, kvalme, appetitløshed, diarré, svaghed, muskelsmerter, dehydrering og mave kramper.

• Behandle symptomerne ved at give medicin for feber og kuldkaste mave. Sørg for at patienten drikker masser af klare væsker og nogle juice. De skal også være at få masser af hvile. Et enkelt udbrud af gastroenteritis infektion vil blive hjulpet med denne behandling. Det vigtige her er at afværge dehydrering og diarré.

• Tænk tilbage. Har en virus har inficerer dem omkring patienten hjemme, arbejde eller skole? Nogen af disse steder kunne vise, hvor sygdommen blev afhentet. Alvorlige problemer såsom rotavirus og meningitis kan gå upåagtet hen, når de er fejldiagnosticeret som gastroenteritis.

• Reflektere over de sidste mange dage. Hvor har patienten spise? Nogle skjulte årsager til gastroenteritis kunne omfatte parasitære infektioner på grund af madforgiftning. Madforgiftning, orme og dysenteri kan efterligne viral gastroenteritis. En læge skal køre blod og afføring stikprøvetest hen til kigge efter bakteriel eller protozoer infektioner at afgøre dette.

• Overveje, om patienten har en historie af gastroenteritis. En Gentag bout kunne pege på udiagnosticeret problemer, der har lignende symptomer til denne infektion. Behandlingen af gastroenteritis symptomer kunne faktisk kontrollere den sande problem for en kort stund, kun at tillade sig at vende tilbage igen og igen.

• Tage patienten til at se en læge, hvis infektionen bliver værre. En mere alvorlig infektion kunne være i værkerne. Få en diagnose fra en læge og følge hans ordrer. Dette er, hvor det vil være nødvendigt at overveje en patientens medicinske forhistorie.

Tips & advarsler

  • Den mere en syg person hviler, jo bedre. Dette gælder for enhver sygdom.
  • Diarré og dehydrering kan være fatal-it rangerer som en af de vigtigste grunde til dødsfald af naturlige årsager.
  • Konsultere din læge, hvis symptomerne er stadig til stede efter en dag. Hvis dette er tilfældet, bør du lave en aftale for en undersøgelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com