Hvilke vitaminer er gode på grund af manglende energi?

01/28/2012 by admin

Hvilke vitaminer er gode på grund af manglende energi? Dette er en fælles spørgsmål er dagens tempofyldt samfund, hvor folk typisk proppe så meget ind i hver dag som menneskeligt muligt. Denne livsstil medfører stress og dårlig kost, som også bidrager til mangel på energi. Sammen kan disse forårsage et svækket immunsystem, virale infektioner, kronisk træthedssyndrom og andre former for træthed.

Bekræfte årsagen

Hvis du lider af en alvorlig mangel på energi, konsultere din sundhedspleje udbyder til at udelukke eventuelle alvorlige sundhedsproblemer. Mange sygdomme, såsom Addisons sygdom, kan være årsag til kronisk, vedholdende træthed. Kronisk træthedssyndrom er en anden mere og mere almindelig årsag til manglende energi.

Ernæring første

Du skal først justere din kost, hvis du lider af en mangel på energi. Et næringsstof-forarmet kost er ofte den vigtigste årsag til træthed. Forarbejdede fødevarer har vitale næringsstoffer fjernet, forlader vores krop hungrer efter brændstof skal fungere bedst. Prøv at tilføje whole foods og fjerne forarbejdede fødevarer. Du kan hurtigt se en forskel i din energi niveauer.

Glem ikke vigtigheden af søvn og motion. Du kan ikke indse, hvor vigtigt en fuld otte timers søvn er hver aften. Motion, tro det eller ej, kan hurtigt give dig et skub til at komme igennem resten af din dag. Hvis du lider af at kl træk, kan en rask gåtur være lige hvad du har brug for. Hvis efter at have prøvet disse forslag, du stadig føle opbrugt, er du klar til at undersøge mulighederne for at supplere din kost med visse vitaminer.

Lær hvilke vitaminer er gode på grund af manglende energi

De mest almindelige vitaminer anbefales til energi er B-vitaminer---folinsyre, niacin og thiamin, sammen med de mere let genkendes B1, B6 og B12. B-vitaminer er naturlige energi boostere, fordi de bidrage til at omdanne fødevarer til brugbar energi. B-vitaminer også forbedre hjernefunktion. B-vitaminer kommer i pilleform, som væsker og endda som injektioner.

En anden vitamin til din arsenal er CoQ10. Denne antioxidant behøves af hver celle for at producere energi til kroppen. Den almindelige dosis er 300mg opdelt i tre doser på 100mg hver, taget ved hvert måltid.

Essentielle fedtsyrer (EFAs) er afgørende for øget energi så godt at være godt for dit hjerte. Mens findes i mange fødevarer, EFAs er let beskadiget og findes derfor for at være mangelfuld i de fleste kostvaner. Den anbefalede dosis er mellem 4.000 og 6.000 mg pr. dag.

Magnesium er et mineral, der næsten alle er mangelfuld i. Mens 500mg er et godt mål, er det bedst at bygge til dette beløb gradvist at undgå en afførende virkning.

DHEA er et andet vigtigt næringsstof for energi. Det er klogt at bede om en blodprøve for at måle din niveauer af DHEA før du begynder tilskud. En gennemsnitlig dosis ville være 25mg om dagen.

Sørg for at du drøfte alle vitaminer og kosttilskud, som du tager med din læge, især hvis du tager receptpligtig medicin. Lad ham overvåge dine fremskridt for at sikre ingen bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com