Sikker & effektive måder for kvinder at miste vægt

02/22/2012 by admin

Sikker & effektive måder for kvinder at miste vægt

Når det kommer til kvinder og vægttab, fad kostvaner bare ikke skære det. Vand vægt, et fælles problem for kvinder, er som regel de første til at gå, når fastholdelsen af "tabe sig hurtigt" programmer. Disse kostvaner er ofte vanskelige at vedligeholde og er derfor ikke realistisk. Du kan opnå sikker og effektiv vægttab gennem nogle vigtige grundlæggende trin.

Skære kalorier

Ifølge "Forebyggelse" magazine er vægt tab ligningen enkel. For at miste 1 pund hver uge, skal du oprette en kalorie underskud på 3500 kalorier, eller 500 kalorier om dagen. Den officielle ligning til bestemmelse af en kvindes specifikke kalorieindhold mål imidlertid er ikke så simpelt. For at gøre tingene lettere, holde styr på alt, hvad du i øjeblikket spiser, herunder drikkevarer og snacks. Tilføje op de daglige kalorie samlede i en hel uge at finde dit gennemsnitlige daglige indtag. Subtrahere 500 kalorier fra det daglige gennemsnit at finde dit mål for at tabe sig på en sikker og effektiv tempo.

Brænde kalorier

Mens ikke nødvendigvis er påkrævet for at tabe sig, hjælper motion helt sikkert. Du kan enten skære kalorier, forbrænde dem gennem hjerte-kar-motion og styrketræning, eller gøre en kombination af begge. Kvinder ofte vige tilbage fra løfte vægte af en frygt for at få pladskrævende. Dette er et fælles anliggende, men er også en misforståelse. Kvinder simpelthen har ikke muskel massen til at generere store, voluminøse muskler. I stedet udvikle hunner, der løfte vægte en mager, tonet krop. Ifølge sundhedsstatus, vil en 140-pund person løfte vægte i 30 minutter brænde omkring 109 kalorier. Øge intensiteten og øge kalorieindhold brænde.

Emballerede planer

Der er et udvalg af kommercielle planer om at vælge fra at hjælpe til at lette sikker og effektiv vægttab for kvinder. Planer som Jenny Craig, Weight Watchers og NutraSystem fokus på dele, ernæringsmæssige totaler og forskellige andre faktorer som det glykæmiske indeks, og de tilbyder færdigpakkede fødevarer for din bekvemmelighed. Mens disse planer tage gætteri ud af at planlægge måltider og tilbyde støtte gennem gruppemøder, onlineinformation eller telefon konsultationer, er der månedlige omkostninger som typisk ikke indeholder mad.

Overvejelser

Det er altid klogt at konsultere din læge, før gør alle væsentlige ændringer i din kost, eller hvis du vil tilføje fysisk aktivitet. Kvinder, der er sygeplejerskernes eller gravide bør tale med deres læge om deres anbefalede kalorieindtag. Hvis du har svært ved at finde motivationen, hverve en ven til at hjælpe med at holde styr på dine fremskridt, eller bedre endnu, finde en workout buddy til at hjælpe med at holde dig ansvarlig. Lær at belønne dig selv med andre ting end mad. For små mål opnået i din vægt tab rejse, Forkæl dig selv med en tur til det lokale museum eller tage en klasse som keramik eller ballroom dancing.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com