Hvad er meningen med affald adskillelse?

01/25/2012 by admin

Hvad er meningen med affald adskillelse?

Affald segregation er processen med at opdele skrald og affald produkter i et forsøg på at reducere, genbruge og genanvende materialer.

Genanvendeligt

Papir, pap, glas, metal og visse typer af plast kan alle blive genanvendt. Disse elementer er adskilt fra ikke-genanvendeligt af husejere og affald administrationsselskaber, således at de kan genbruges.

Biologisk nedbrydelige

Bionedbrydeligt elementer som værft udklip eller græs, mad og andre ting, der kan nedbrydes naturligt er adskilt i affald adskillelse proces. Ofte, kan disse biologisk nedbrydelige produkter bruges til kompostering formål og genbrugt tilbage i miljøet.

Batterier

Batterierne er en stor kilde til giftstoffer, som kan spredes i miljøet, hvis ikke adskilles og genanvendes i overensstemmelse hermed. Visse medlemsstater har oprettet udpegede steder for folk til at aflevere brugte batterier.

Elektronik

Elektroniske elementer såsom computere, fjernsyn og stereoanlæg er andre former for affald, der kan adskilles og genanvendt. Mange stater har indstillet elektronik samling centre til at genanvende disse produkter.

Affaldshåndtering

I sidste ende affald adskillelse kan koges til affaldshåndtering. Affaldshåndtering er processen med bortskaffelse, forarbejdning, genbrug og raffinering affaldsmaterialer. Affald adskillelse er en stor del af affaldshåndtering proces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com