Hvordan at slippe af Prostatitis

04/13/2011 by admin

Prostatitis er den medicinske betegnelse for betændelse i prostata, som er ansvarlige for at producere den væske, der bærer sæd hos mænd. Prostatitis kan forårsage svære, smertefulde eller hyppig vandladning, lændesmerter, lyskesmerter, faldt interesse i sex, eller feber. Lidelsen har mange mulige årsager, herunder infektion, traumatisk skade, nervesystemet, immune dysfunktion og psykisk stress. Behandlingsmetoden bruges til at slippe af med prostatitis afhænger den underliggende årsag til betændelse.

Instruktioner

• Tage antibiotika for at slippe af med prostatitis forårsaget af en bakteriel infektion. Akut prostatitis kan kræve behandling med intravenøs antibiotika i et hospital indstilling, mens kronisk prostatitis er typisk behandlet med en lang løbet af oral antibiotika derhjemme.

• Prøv alfablokkere til behandling af kronisk prostatitis med kroniske underlivssmerter. Alfablokkere arbejde for at slappe af halsen af blæren og muskelfibre hvor blæren møder prostata.

• Bruge over-the-counter eller receptpligtig smertestillende medicin til behandling af smerter forårsaget af prostatitis, indtil betændelse heler. Non-steroide anti-inflammatoriske medicin, såsom ibuprofen, kan bidrage til at mindske prostata inflammation og kan lette vandladning.

• Blød i et varmt bad til at reducere inflammation og ubehag. Du kan tage sitz bade så ofte som nødvendig for hele dagen.

• Sidde på en oppustelig pude eller pude til at fremskynde inddrivelsen, reducere inflammation og lindre smerter. Prøv forskellige sleep positioner, indtil du finder en, der er behagelig og reducerer presset på din prostata.

Tips & advarsler

  • American Academy of Family Physicians siger at prostatitis, selv når det er persistente eller tilbagevendende, ikke forårsager prostatakræft.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com