Barsel forsikring muligheder

03/10/2011 by admin

Barsel forsikring muligheder

At have en baby er en spændende tid for forældre, men det kan også være dyrt. Mens at have barsel forsikring kan mindske den finansielle byrde forbundet med graviditet, har gravide kvinder muligheder, når det kommer til moderskab pleje. Uanset om du eller din ægtefælle har forsikring gennem din arbejdsgiver, eller hvis du har brug for hjælp fra regeringen, kan du få barsel dækning du har brug for.

Personal Insurance

Den mest ideelle situation er, når en gravid kvinde har forsikring leveres gennem sit job eller sin mands job. De fleste virksomheder tilbyder politikker med barsel dækning. Det dækker fleste af graviditet-relaterede omkostninger inklusive levering. De eneste out-of-pocket udgifter ville omfatte nogen co-betaler for lægebesøg og muligheden at møde en selvrisiko, før resten af de medicinske udgifter er betalt af forsikringsselskabet. Hvis du ikke har dækning via arbejdsgiver, kan du stadig få en personlig politik, der vil hjælpe med at betale for omkostningerne i forbindelse med din graviditet. Shoppe rundt til forskellige forsikringsselskaber vil give dig mulighed for at finde en politik, der passer til dine behov og dit budget.

Regeringen forsikring

Modtager den rette pleje er vigtigt for såvel moderen som hendes ufødte barn uanset hvis kvinden har traditionelle forsikring. Hvis du ikke har forsikring bør du kontakte din lokale regeringsorgan oplysninger vedrørende tjenester til rådighed for barsel forsikring. De kan give dig med alle de tilgængelige indstillinger i din tilstand for gravide kvinder og du kan endda kvalificere sig til at modtage Medicaid bistand. Medicaid er et føderalt program i de fleste stater designet til at give sygehjælp for husholdninger med lav indkomst, og det tilbyder også barsel dækning. En indkomst niveau guide er bruger til at fastslå retten og fordele omfatter alle medicinske omkostninger forbundet med din graviditet.

Discount sundhedsplaner

En rabat sundhedsplan er ikke forsikring, men er et alternativ, som kan også hjælpe dig med at spare penge, når det kommer til moderskab dækning. I modsætning til almindelig forsikring planer er der ingen selvrisiko eller ventetid til at udnytte rabat sundhedsplaner. Du kan gå til enhver læge, der erkender, planen og modtage en vis procentdel af dine tjenester. Denne indstilling kan hjælpe gravide spare på omkostningerne ved rutinemæssige besøg, laboratoriearbejde og endda på hospitalet gebyrer for arbejdskraft og levering. Nogle planer kan du spare op til 50 procent på din barsel pleje, som vil hjælpe dig med at minimere din out-of-pocket udgifter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com