Hvordan at vælge laktose gratis drikkevarer

03/13/2011 by admin

Laktoseintolerans er den manglende evne til kroppen til at fordøje laktose, den primære sukker findes i mælk. Mennesker, der lider af denne følsomhed kan opleve nogle frustration, når de forsøger at finde drikkevarer, der ikke vil gøre dem syge. Dog med et lille indblik, vil lactose intolerante mennesker finde, at de faktisk har valgmuligheder, som de kan finde tilfredsstillende at deres gane.

Instruktioner

• Undgå mælk, der kommer fra dyr. Dog tage til efterretning, at der er flere andre muligheder når det drejer sig om mælk. De fleste mennesker er klar over laktosefri og sojamælk. Der er også mælk fremstillet af ris, korn, mandler, peanuts og andre produkter, der ikke indeholder lactose. Nogle af disse kommer i flavored sorter samt.

• Være opmærksom på, at laktose kan findes i instant kaffe og iced te, samt nogle drink mix og kosttilskud. Omhyggeligt undersøge ingredienser på disse produkter, hvis du foretrækker dem at sikre, at de ikke indeholder lactose.

• Vælge 100 procent ren frugtsaft og grøntsagssaft. Nogle drinks tilbydes i smoothie form og kan indeholde laktose. Kulsyreholdige drikkevarer såsom sodavand, er også laktose fri.

• Alkoholholdige drikkevarer, herunder øl og vin er laktosefri, som er destilleret spiritus som gin og Rom.

• Netværk med andre mennesker, der er på laktosefri kost og udveksle ideer af velsmagende laktosefri drikkevarer med dem. Nogle ting vil afhænge af din individuelle smag præferencer, men med eksperimentere og netværk, du er sikker på at finde, at der er masser af laktosefri drikkevarer til rådighed til at tilfredsstille dine smagsløg!

Tips & advarsler

  • Tøv ikke med at ringe eller skrive fabrikanter for at kontrollere næringsdeklaration på produkter du er i tvivl om.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com