Hvordan til at trække sig tilbage fra Cymbalta

03/31/2011 by admin

Cymbalta, mærkenavn for duloxetin hcl, er en medicin anvendes til behandling af depression, angst og andre psykiske lidelser. Hvis din læge vælger at tage dig ud af denne medicin, er det meget vigtigt, du holder dig til retningslinjerne. Hvis retningslinjerne ikke følges, kan abstinenssymptomer være næsten uudholdelig. Disse er de generelle regler for tilbagetrækning fra Cymbalta.

Instruktioner

• Spørg din læge til en henstilling. Afhængigt af din særlige situation, vil lægen afgøre, hvilken indstilling ville virke bedst for dig. Lægen kan vælge at skære dosen i halvdelen.

• Tage den dosering, der anbefales af lægen. Du kan have følelser af angst samt en summende fornemmelse i din hjerne som du reducere din dosis. Benadryl kan bidrage til at mindske disse symptomer.

• Rapport til din læge efter to uger. Afhængigt af dine fremskridt, lægen vil vælge at forlade dig på den nuværende dosis, reducere det igen eller tage dig ud af medicinen helt.

• Fortsætte med at tage den anbefalede dosis. Hvis abstinenssymptomer blive uudholdeligt, tale med din læge. De kan vælge at sætte dig på en anden medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com