Sådan finder du rabat begravelse finansiering

10/12/2016 by admin

Sådan finder du rabat begravelse finansiering

Begravelser kan være dyrt, når du faktor i tjenester, den gravsted, blomster og andre elementer. Det er en udgift, mange mennesker er ikke klar til. De fleste begravelse hjem er ikke tilladt at tilbyde rabatter, men de kan tilbyde pakker, der vil spare dig penge.

Instruktioner

• Planlægge. Død bør ikke være et tabuemne. Tale om det med dine kære. Ved hvad de vil have og skrive dem ønsker ned. Dette vil forhindre dig fra overforbrug på grund af følelsesmæssige overbelastning.

• Kend dine rettigheder. Federal Trade Commission's "begravelse regel" er på plads for at beskytte dig, når du planlægger en begravelse. Det kræver kapeller at give dig en prisliste før viser dig eventuelle produkter. Det kræver også begravelse hjem for at kunne tilbyde omkostningseffektive alternativer.

• Shoppe rundt til de bedste priser. Vifte af priser tendens til at være meget bred og du kan få rippes off, hvis ikke du er forsigtig. Et par opkald vil være umagen værd. Husk, at omkostningerne ved en begravelse ikke er betegnende for hvor meget du plejet afdøde.

• Overveje direkte kremering. Det, der er ingen service eller visning. I stedet, kroppen er hurtigt kremeret. Denne tjeneste kører normalt under $1.000. Så, holde din egen mindegudstjeneste i et sted, der var speciel for afdøde.

Tips & advarsler

  • Vælg ikke en begravelse hjem alene baseret på placeringen eller det faktum, at du kender ejerne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com