Hvorfor børnene trække ud øjenvipper?

02/12/2010 by admin

Hvorfor børnene trække ud øjenvipper?

Øjenvipper trækker er en form for Trikotillomani, den medicinske tilstand hvor mennesker compulsively trække hår fra deres hoved, arme, eller andre steder på kroppen. Denne betingelse er ofte en form for obsessiv-kompulsiv sygdom og har en lang række mulige årsager.

Raserianfald

Små børn under 5 år ofte begynde at trække hår som en naturlig vane, men nogle gange det bliver repetitive og kan gøres som en form for temperament raserianfald.

Angst

Øjenvipper og/eller hår trække i små børn ofte forekommer som en måde at håndtere øgede stress eller bekymringer. Alderen mellem 5 og 12, børn er ved at opdage måder at håndtere angst og øjenvipper trække er undertiden en måde.

Traumer

Nogle børn udvikler en øjenvipper-trækker vane som en måde at håndtere følelser, der har ført efter en traumatisk oplevelse som fysisk, psykisk eller seksuelt misbrug.

Lært opførsel

Tilfælde af øjenvipper hale, og andre former for Trikotillomani forekomme undertiden hos børn, der har set deres forældre gør de samme adfærd.

OCD

Nogle tilfælde af Trikotillomani hos børn kan være et tidligt tegn på obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD) og hvis opførsel ikke er vokset fra en alder af 12, professionelle psykiatriske opmærksomhed bør søges.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com