Naturlige måder at bekæmpe allergier

12/14/2012 by admin

Ifølge astma og allergi Foundation of America hjemmeside, en anslået en ud af fem eller 50 millioner lider amerikanere af en form for allergi, herunder sæsonbetinget allergi. Mange af de receptpligtig medicin anvendes til behandling af symptomer forårsaget af disse allergier er meget dyre og har forskellige uønskede bivirkninger. Et alternativ til disse stoffer omfatter flere naturlige måder at bekæmpe allergier.

Livsstilsændringer

Holde alle bilens Vinduer lukket, når kørsel for at undgå kontakt med støv og allergener. Holde husstand Vinduer lukket så godt. Brug aircondition til cool autos og værelser, men sørg for, at filtre er rene. Brug ikke vindue fans, som de kan trække pollen og andre allergener i fra uden for. Holde rod på et minimum for at forhindre støv fra bygning, og vakuum ofte med en støvsuger, der har et effektivt filter.

Nasal kunstvanding

Flushing næseborene med salt vand fjerner pollen og andre allergener og hjælper med at behandle allergi og andre former for nasal overbelastning, ifølge en artikel skrevet af Lynn Kelly og offentliggjort i moder jord nyheder i August/September 2006 (også online). Processen indebærer en lille og billig enhed kaldet en neti pot og en opløsning af ¼ til ½ tsk noniodized salt opløses i en kop lunkent vand blandet i puljen. Bøje over vasken med hovedet vippes til side. Placere tuden af neti pot i det ene næsebor og hæld ca. en halv løsning i næsebor, så at det afløb ud den anden. Skyl andet næsebor på samme måde. Finish af forsigtigt blæser gennem hver næsebor vil holde den modsatte sig, lukket. Flush næsebor to gange om dagen.

Naturlægemidler kosttilskud

Quercetin er en naturlig plante-afledte antioxidant sammensatte, der findes i mange fødevarer. Det hjælper med at stabilisere mastceller og forhindrer frigivelse af histamin. Mens det findes naturligt i citrusfrugter, løg, æbler, broccoli og andre fødevarer, Allergi syge kan være nødvendigt at bruge kosttilskud, begynder deres regime mindst seks uger før allergi sæsonen starter, at opbygge et niveau højt nok til at forhindre allergi angriber. Dosis bør drøftes med en læge før starten, især hvis andre helbredsproblemer er til stede.

Brændenælde i kapsel form fungerer som et naturligt antihistamin som gør Hestehov, hvilket kan være svært at finde i USA. Også, da Hestehov er medlem af familien ragweed, kan det gøre symptomerne værre i nogle mennesker.

Ernæring og kost

Hvad du spiser kan hjælpe med at bekæmpe sæsonbetinget allergi. Fødevarer såsom æbler, bananer og løg hjælper opbygge dit immunforsvar og har anti-inflammatoriske egenskaber. Fødevarer rige på omega-3 fedtsyrer, som tun, laks og valnødder, kan også hjælpe med at forhindre allergi. Vand er især vigtig. Drikke mindst otte til 10 glas filtrerede eller flaske vand om dagen for at hjælpe hydrat din krop og holde det til at virke effektivt, mens det menigheder off allergi angreb.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com