Hvad er forskellen mellem Medicare Medigap & PFFS forsikring?

11/27/2012 by admin

Sygesikring - private og offentlige planer--er ikke ligefrem kendt for at være let at forstå. Med alle jargonen er det undertiden vanskeligt at holde alt lige. Medicare og Medigap lyd næsten nøjagtig ens, og der kan huske den alfabet suppe, der gør op udtryk som PFFS? Men når du gør en indsats for at lære systemet, holde alt lige kan være meget nemmere.

Medicare

Udtrykket Medicare refererer til regering administreres sygeforsikring system, der er til rådighed for amerikanerne 65 og ældre og handicappede personer. Der er ingen indkomst grænser at kvalificere sig til Medicare. Så længe du har arbejdet og betalt til Social sikring for et samlet beløb på 10 år, er dele af Medicare gratis. Selv hvis du ikke har, kan du stadig få Medicare, hvis du er en juridisk borger for et gebyr. Nogle udgifter er forbundet med forskellige dele af Medicare.

Komponenter af Medicare

Medicare kan simpelthen forklares i fire dele---dele A, B, C og D.

Del A er stationær hospital dækning. Dette dækker hospitalstjenester.

Del B er Ambulant dækning. Denne dækningsområder omfatter lægebesøg, rutinemæssige pleje, forebyggende pleje, vacciner, varigt medicinsk udstyr.

Del C refererer til en komponent af Medicare hvor kan du få del A og B gennem en privat sundhedsplan. Dette er kendt som Medicare fordel.

Del D refererer til privat sundhedsplaner, der tilbyder drug dækning for folk, der har Medicare.

Medigaps

En Medigap er relateret til Medicare. Det er ikke officielt sanktioneret af regeringen, som Medicare er, men det er til at blive brugt med Medicare. En Medigap er supplerende forsikring---altså det udfylder hullerne af oprindelige Medicare. Du kan ikke købe en Medigap at arbejde med en plan for Medicare fordel.

Medigaps kan købes hos private forsikringsselskaber. Disse planer afhente dybest set hvad du ville have til at betale ud af lommen med oprindelige Medicare---ting som selvrisikoen og coinsurances.

For at finde ud af, specielt hvad Medigap dækker og udgifterne til planen, skal du kontakte privat planen sælger det. Afhængigt af din tilstand, kan du være begrænset i når du kan købe en Medigap plan.

PFFS

PFFS står for Private Fee-for-Service. Forskellen på oprindelige Medicare og PFFS er, at Medicare er et gebyr for Service-plan, der er bredt accepteret landsdækkende. PFFS er tilgængelige via private sygeforsikringsselskaber.

Hvordan de kan sammenlignes

PFFS planer er tilgængelige via Medicare fordel som et alternativ til oprindelige Medicare. PFFS midler hovedsagelig hvad det siger---din læge modtager et gebyr for uanset hvilken service tilbydes. Hver PFFS plan har en særlig vilkår og betingelser for betaling. Når du ser en læge ved hjælp af de fleste andre typer af forsikringer, som regel når at læge indvilliger i at behandle dig, vil de fortsat behandle dig. Lægen kan dog under PFFS ændre hans sind til enhver tid. Disse planer har ikke et netværk, i modsætning til Medicare.

Derudover variere omkostninger forbundet med PFFS alt efter planen, mens oprindelige Medicare omkostninger er de samme landsdækkende.

Du kan ikke købe en Medigap at arbejde med en PFFS, fordi PFFS er en type af Medicare fordel plan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com