Hvordan til at hjælpe slagtilfælde Patient få klædt

12/30/2012 by admin

Slagtilfælde er en almindelig årsag til invaliditet hos voksne, Ifølge National Stroke Association. Slagtilfælde opstår når blodkarrene i hjernen briste, eller når blodpropper blokere for strømmen af blod til hjernen. Symptomerne kan omfatte svaghed i arme og ben (ofte bare på en side af kroppen), problemer med bevægelse eller koordinering, vanskeligheder med at tale, og problemer med hukommelsen. Graden af svækkelse slaglængde patienter erfaring varierer afhængigt af den nøjagtige placering og sværhedsgrad af hjerneskade, men mange slagtilfælde overlevende har brug for hjælp med ting som at få klædt.

Instruktioner

• Forklare patienten hvad du vil gøre og holde ham underrettet hvert skridt af vejen. Opmuntre ham til at deltage i forbindelse med dressing og gøre så meget som han kan for sig selv.

• Begynd ved at sætte på hans undertøj. Hjælpe ham sidde på kanten af en seng eller en stol og glider fødderne ind i undertøj, trække dem op på benene over knæene. Så hjælpe ham stå, at lade ham holde fast i dine skuldre for balance, og trække op undertøj resten af vejen.

• Hjælpe patienten sidde ned igen og Gentag proceduren til at sætte på patientens bukser. Hvis ene ben er svagere eller mindre mobile end den anden, glide at man ind i bukserne ben først. Tillade ham at hvile et øjeblik først hvis stående gør ham til at føle træt eller svag.

• Vælg en skjorte for patienten at bære eller tillade ham at vælge en skjorte, hvis han er købedygtig lave altså. Hvis han har problemer med at tale, du kan vælge to skjorter og holder dem foran ham og han kan gestus til den han foretrækker. Skjorter, der knap op foran kan være lettere, især hvis ene arm er svagere eller mindre mobile end den anden. Hvis han vælger en button-down skjorte, glider den svagere arm ind i ærmet først, derefter den stærkere eller mere mobile arm, og derefter knappen skjorten. Hvis han vælger en pullover skjorte, glider det over hovedet og derefter skubbe den svagere arm i sine ærmet først, efterfulgt af den stærkere eller mere mobile arm.

• Slip på patientens sokker, efterfulgt af hans sko. Vælg robust sko med skridsikker sål. Hvis patienten foretrækker at bære Tøfler, Sørg for at de passer sikkert og har skridsikker sål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com