Forskellen mellem uafhængige højtstående levende & Assisted Living

04/04/2010 by admin

Forskellen mellem uafhængige højtstående levende & Assisted Living

At vælge den rigtige levende facilitet for dig selv eller en forælder vil afhænge af flere faktorer. Forstå, hvad hver type af facilitet tilbyder vil bidrage til at gøre denne beslutning nemmere.

Valg

Pop.exchangelabs.com med Senior siger at uafhængig tilværelse og assisted living er to vigtige muligheder for at overveje, om en person, der har brug for mere end voksne day care og men behøver ikke en 24-timers fuld-pleje facilitet.

Boliger

Guide.org med hjælp bemærker, at både uafhængige og bistået levende kan omfatte enkelt boliger, lejligheder eller værelser i en stor gruppe facilitet.

Uafhængige

Pop.exchangelabs.com med Senior anbefaler uafhængig tilværelse for folk, der har brug for minimal eller ingen hjælp. Og uafhængige facilitet kan tilbyde muligheder for måltider, transport og planlagte aktiviteter og fritidsaktiviteter for seniorer. Uafhængige levende faciliteter kan også kaldes, pensionering samfund, ældreboliger eller samles levende faciliteter.

Assisteret

Senior Housing netto beskriver assisted living som et sted, der giver daglig aktivitet støtte og pleje. Guide.org med hjælp påpeger, at det er nødvendigt at spørge, hvad er fastsat som nogle bistået levende ressourcer gør minimal pleje såsom måltider, mens andre kan omfatte medicin administration, begrænset rengøring og andre serviceydelser. Assisted living kan også være kaldet bestyrelsen og pleje eller samles boliger.

Udvalg

Hjælp Guide siger at overveje behovet for er lang sigt eller midlertidig, enkeltperson evner og behov, privatlivets fred, finanser og medicinsk pleje behov for at evaluere den rigtige placering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com