Hvad får medicinsk Tape selvklæbende Off huden?

03/02/2010 by admin

Hvad får medicinsk Tape selvklæbende Off huden?

Medicinske fagfolk bruge strimler af stærk, vandtæt tape til at holde steril gaze puder i sted, der effektivt dækker sår og beskytte dem, mens de helbrede. Når fjernet fra huden, båndet har tendens til at efterlade en klæbrig, sort rester. Denne klæbende lim vaske ikke væk med sæbe og vand; dog kan det være let opløses med en bred vifte af hud-safe opløsningsmidler.

Isopropylalkohol

Isopropylalkohol, eller sprit, er en populær opløsningsmiddel, der kan opløse en lang række limning agenter. Kemikalier i alkohol nedbryde lim, frigive lim fra overfladen. For at fjerne medicinsk tape rester, fugtes en vat med 70% isopropylalkohol og gnid det rask over enhver ramte områder af huden. Bruge små, cirkulære bevægelser til at løsne stædig tape indskud, skylles med koldt vand og Gentag hvis nødvendigt. Brug ikke denne metode i nærheden af et åbent sår; indtagelse af alkohol vil medføre et meget ubehageligt brændende fornemmelse.

Shampoo

Almindelige shampoo er en gammeldags middel mod smertefrit at fjerne klæbrige gunk fra huden. Blot smøre et tykt lag af shampoo over enhver vedvarende tape rester, så dækker området med en fugtig klud. Vent 10 minutter og gnide huden forsigtigt for at fjerne enhver dvælende spor af klæbende lim; Skyl godt og Gentag hvis nødvendigt. Mens denne metode kan tage flere ansøgning til helt at fjerne resten, er det smertefri, billig og sikker for følsom hud.

Olie

Slippe af sidesten selvklæbende mærker fra bandager ved at gnide dem væk med olie. Ising en bomuld bolden i badeolie, babyolie, mineralsk olie eller vegetabilsk olie, og svaber det over det klistret restprodukt. Forbindelser i olien blødgøre limen, lette dens fjernelse fra huden. Denne metode kan også bruges til at fjerne-- eller i det mindste reducere--Brod, der uundgåeligt følger med fjernelse af en forbinding. Gnid olie rundt i kanten af forbinding og lad det sive gennem luft huller, indtil materialet begynder at løsne. Tilføje mere olie hvis det er nødvendigt, arbejder den løse bandage, indtil det glider smertefrit fra huden.

Vaseline

Vaselin er en af de husstand mærkværdigheder. Ved ingen præcis hvad de skal gøre med det, men ingen medicinskabet er komplet uden det. Som navnet antyder, er det en råolie-baseret produkt. Som petrokemiske, det opløser effektivt en række tacky stoffer, men i gel form, det er sikker til brug på huden--selv i nærheden af øjnene. Hvis du vil fjerne medicinsk tape lim, anvende et tykt lag vaseline til de ramte områder. Vente 30 minutter og derefter gnide huden forsigtigt, indtil limen opløses. Tør med en våd klud til skylles og Gentag hvis nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com