Dyscalculia behandling

02/13/2014 by admin

Dyscalculia er en indlæringsvanskeligheder, der berører børn og voksne, der kæmper med matematik og tal. Berørte personer kan have problemer med grundlæggende beregninger, huske tal eller at holde styr på scoren i et spil. Strategier er blevet udviklet for at hjælpe studerende kæmper med dyscalculia.

Behandling

Studerende med dyscalculia kræver tutoring uden for skolen. Fjerner pres og stress af i klasseværelset, kan en tutor fokusere specifikt på barnets behov og bevæge sig i den studerendes tempo. I et skolemiljø, kan en studerende tvinges til at flytte til et nyt emne, før han har mestret den tidligere en. Da eleverne med denne betingelse kan tage længere tid at forstå et matematisk begreb, er aften fritidshold tutoring afgørende.

Tips & Tricks

Visse former for praksis har vist sig at hjælpe studerende med dyscalculia. For eksempel kan millimeterpapir i stedet for tomme plader hjælpe med rumlige organisation. Udøver dygtighed af skøn vil få den studerende forestiller matematik i hovedet, som er en vigtig teknik til at lære. Også studerende er ofte mere kunne forstå konkrete processer før abstrakt ones. For eksempel, hvis en studerende kæmper med simpel addition, kan ved hjælp af små genstande som en demonstration kan præcisere konceptet. Endelig, Sørg for de studerende undersøgelser i et miljø med ingen distraktioner--ingen tv, ingen computere og ingen udendørs.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com