Hvordan man skal fortolke Pacemaker udlæsninger

02/14/2010 by admin

Hvordan man skal fortolke Pacemaker udlæsninger

Pacemakere stimulere hjertemusklen for at forsøge at normalisere de hjerterytme og den hastighed, hvormed det slår. Pacemakere er ofte anvendes til behandling af svær opbremsning af hjerterytme eller bradykardi. Permanent pacemakere består af en indopererede batteri og meget fleksibel fører, som er beliggende i højre forkammer og hjertekammer. Der er flere diagnostiske fortolkninger fra pacemakeren udlæsning, som enhver læge kan bruge til at diagnosticere et problem. Nogle af de fælles grundlæggende programmering fortolkninger af en pacemaker udlæsning kan læses i disse trin.

Instruktioner

• Lære at en betyder "vinterhave" på en udlæsning og V betyder "ventrikel." Bogstavet D betyder dual-bly pacemaker. Men dual-fører er almindeligt set som AV på pacemakeren udlæsninger.

• Genkende T som angivelse "udløser fyring" og det brev, jeg betyder "hæmmer fyring." TI angiver den dobbelte svar "udløser fyring" og "hæmmer fyring." Bogstavet P betyder "pacing" og S betyder "chokerende." PS tyder derfor pacing og chokerende dobbelt reaktion.

• Bemærk at DDD er en dual-bly pacemaker, sanser og skridt ventrikel og atrium. DDDR betyder en dual-bly pacemaker, der ikke kun registrerer og skridt ventrikel og atrium men også tilpasser for at bremse og fremskynde efter personens sensoriske reaktioner, som enhver træner, eller en persons temperatur samt respirationsfrekvens.

• Fortolke VV som enkelt-bly pacemaker; VVI betyder enkelt føringen var hæmmet af en opdaget ventrikel beat.

Tips & advarsler

  • Lære de koder og fortolkninger for pacemaker udlæsninger er ekstremt udfordrende, men hvis du ønsker at forsøge det posterne er tilgængelige for dig. Du har en lige se din medicinske journaler, kopier af som er let at opnå ved at underskrive en medicinsk udgivelse. Telemetri udlæsninger, diagnose og fortolkninger er trykt klart på de medicinske journaler.
  • Forsøg ikke at diagnosticere dig selv med en telemetri læsning. Hvis du har nogen bekymringer, ringe til din læge. Hjerterytmer svinger ofte med hver bevægelse, herunder hoste, fysisk anstrengelse eller blot dreje fra den ene side til den anden.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com