Hvad gør for en løb næse

01/25/2013 by admin

En løbende næse er ikke sjovt. Uanset om du har at gøre med din egen eller et barns løbende næse, den konstante sniffling og blæser kan være generende, og smertefuldt. Dr. Robert Enberg fra Henry Ford Hospital i Detroit tilbyder flere strategier for at kontrollere en løbende næse.

Vælg den rigtige medicin

Vælg den rigtige medicin, fordi den forkerte form eller for mange lægemidler kan forværre din løbende næse, ifølge Dr. Enberg. Har du kun en løbende næse og ingen andre symptomer, kan allergi være årsag. Tage en dosis af en over-the-counter antihistamin og se om det løser problemet. Hvis du også har en udstoppet-up næse, brug en adstringerende. Holde sig væk fra kold lægemidler, da de har mange forskellige medikamenter i dem og kan faktisk forværre en løbende næse.

Kontrollere alle af din medicin med din farmaceut eller læge, som nogle kan forårsage en løbende næse som en bivirkning. Du skal muligvis ændre disse medikamenter.

Receptpligtig medicin

Spørg din læge om en recept næse spray til at hjælpe dig med at styre driften. En steroid næse spray kan hjælpe med at stoppe løbende næser fra at blive værre. Følg anvisningerne på næse spray og tale med din læge om hvor lang tid du skal bruge den.

Motion

Motion hvis du kan. En løbende næse kan meget vel være et symptom på din krop forsøger at bekæmpe en kold, og få motion vil bidrage til at fremme din kroppens forsvar. Hvis resten af din krop kan kæmpe mod kulden hurtigere, stopper din næse kører.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com