Hvordan til at skrive rapporten OP

05/08/2010 by admin

Hvordan til at skrive rapporten OP

Kirurger skal diktere eller skrive en udløsende rapport for hver operation, de udfører. Det meste af tiden, omskrive medicinsk transcriptionists, der har særlig uddannelse i sproget i medicin, disse rapporter. Udløsende rapporter dokumentere årsagerne til kirurgi og kirurgisk procedure. De fungerer som et vidne eller en beskyttelse for kirurgen, hvis patienten har problemer efter operation eller hvis han sagsøges lægen. Dette er en af hovedårsagerne til det er en god idé at være så specifik som muligt, når du skriver en udløsende betænkning.

Instruktioner

• Skriv patientens navn og medicinsk rekordstort antal. Omfatte patientens fødselsdato. Hvert hospital krav er forskellige.

• Angive typen du udføres. Dette begynder på linjen efter patientens navn og medicinsk rekordstort antal. Efterlade en tom linje mellem hvert afsnit. For eksempel, en øjenlåg løft ville være skrevet sådan: "titel af drift: Blepharoplasty." Hvis dette blev gjort for at forbedre patientens udseende, du kan medtage "æstetisk" som en del af operation titel, som i "titel af drift: æstetisk blepharoplasty." Æstetisk kirurgi er normalt betragtes som tilvalg.

• Begynde et nyt afsnit, forlader en tom linje mellem den nye og den sidste ene. Oplyse den præoperativ diagnose. Det skulle skrives sådan: "præoperativ diagnose: medfødt deformitet af øjenlåg" eller hvad diagnosen er.

• Begynde et nyt afsnit, forlader en tom linje mellem den nye og den sidste ene. Oplyse den postoperative diagnose. Skrive det sådan her: "postoperativ diagnose: medfødt deformitet af øjenlågene." Postoperative diagnosen er ofte den samme som den præoperative diagnose.

• Begynde et nyt afsnit, forlader en tom linje mellem den nye og den sidste ene. Afsnit i næste afsnit: "Udløsende indikationer." I dette afsnit kort fortælle hvad bragte patienten at se lægen, patientens navn, alder og køn, hvor længe problemet har været en bekymring og andre relevante oplysninger.

• Begynde et nyt afsnit. Du stadig skriver i afsnittet "Udløsende indikationer". Skrive kirurgisk løsning og begrundelse for kirurgi i dette nye stykke. Desuden listen over risici, som de drøftede med patienten. Sørg for at medtage en sætning, at patienten forstår risiciene og ønsker at gå videre med operationen---hvis det er tilfældet.

• Begynde et nyt afsnit med titlen "Procedure i detaljer." Efterlade en tom linje mellem den sidste sektion og denne nye. I dette afsnit, diskutere hvert skridt du afsluttet under operationen, fra sedation gennem at sende patienten til på opvågningsstuen. Være eksplicitte og meget specifikke. Omfatter de specifikke redskaber og hvordan du har brugt dem. Nævne problemer, patienten havde under kirurgi og hvad kirurgisk holdet gjorde at løse problemerne. Hvis operationen var upåfaldende, sige det i dette afsnit. Omfatte svamp, nål og instrument tæller for at vise, at alle de udstyr og forsyninger blev bogført i slutningen af operationen.

• Afslutte beretning med en redegørelse om afslutningen af operationen. For eksempel, du kan sige, "patientens vejrtrækning rør blev fjernet, han blev vækket fra anæstesi og flyttede derefter til opvågningsstuen i stabil tilstand for observation." Korrekturlæs og rediger din rapport.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com