Madplan for vægtøgning

05/02/2010 by admin

Madplan for vægtøgning

Vinder vægt på en sund måde er det vigtigste aspekt af din vægt-vinder bestræbelse. Det er vigtigt at sammensætte en sund kostplan til at tage på i vægt, men ikke gøre din krop usunde.

Nøgletal og dele

For måltider optimeret for at få vægten på en sund måde, Dr. Dan Heinemann, medlem af American Academy of Family physicians, bestyrelsen foreslår på website WebMD at du del dine måltider til 60 til 70 procent kulhydrater, 10 til 15 procent protein og en lille mængde af gode fedtstoffer som umættede og enkeltumættet fedt.

Vægt gevinst Tips

Når du planlægger dine måltider, det er vigtigt at huske, at den bedste måde at opnå vægttab er at spise fødevarer, der er højere i kalorier, vitaminer og mineraler end fødevarer højere indhold af fedt og sukker. Mens fedt og sukker vil gøre dig vinde vægt, vil det ikke være sundt eller velproportionerede vægt.

Prøven måltider

Pittsburgh Steelers' team ernæringsekspert konsulent, Leslie Bonci, R.D., omfatte sundt måltid plan valgmuligheder Kyllingesalat med en bagt kartoffel og frugtsaft eller en bagel sandwich med Tyrkiet og ost med et stykke frugt. En vegetabilsk omelet med ost hash browns og to stykker af hele korn toast er en sund indstilling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com