En sund kost for colitis ulcerosa

09/25/2013 by admin

Colitis ulcerosa er en del af familien inflammatorisk tarmsygdom af sygdomme. Mens det er svarer til Crohns sygdom, er det klassificeret som en særskilt betingelse. Colitis ulcerosa kan blive hjulpet ved at følge en sundere livsstil, herunder en mere ernæringsrigtig kost. En speciel diæt, kaldet den særlige kulhydrat kost, kan gøre underværker i dem med UC. Men der er andre metoder, der kan hjælpe dine symptomer gennem kost og ernæring samt. Spise sundt og fjerne junk food, kan forarbejdede fødevarer og tarm irritanter føre til færre symptomer og en reduktion af varigheden af symptomerne.

Den særlige kulhydrat kost

Denne kost for UC patienter har specialiseret sig på at holde saccharose, lactose og korn ud af kosten. Ved at fjerne ting, der kan vokse gær og bakterier, kan det hjælpe tarmen og patienten har mindre irritation. Mange ting er ikke tilladt på diæt, men du er velkommen til at spise friske frugter og grøntsager, friske eller frosne kød, fisk, æg, fjerkræ, naturlige ost, yoghurt og tør ostemasse hytteost. Fødevarer, der er lavet med forarbejdede og konserverede fødevarer er højt på listen over godkendte varer. Naturlige, hjemmelavet og mere "ren" fødevarer opfordres. Dem med haver, der har direkte adgang til friske eller frosne-friske fødevarer vil have færre symptomatisk forekomster til at beskæftige sig med.

At fjerne mælken fra kosten

Ifølge "100 Q & A om Crohns sygdom og colitis ulcerosa" af Andrew S. Warner, MD og Amy E. Barto M.D. laktose intolerance er et fælles problem i dem, der har UC. Dette kan føre til mange af de inflammatoriske tarm symptomer, de oplever, herunder diarré, kramper og oppustethed. At holde mælk og mælkeprodukter ud af kosten kan føre til færre symptomer. Laktose intolerance kan testes med en ånde test på lægens kontor, hvis du mener dette kan være årsag til nogle af dine symptomer.

Fødevarer der kan forårsage diarré

Mange UC syge oplever Kronisk diarré. Undgå vigtigste fødevarer, der har tendens til at forårsage diarré som koffein (chokolade, kaffe, te), is, kolde drikkevarer, mejeriprodukter og kogte grøntsager. Koffein kan sparke dit system at gøre tarmen arbejde mere. Ice kolde drikkevarer er tilbøjelige til at give tarm kramper, mens mejeriprodukter og kogte grøntsager kan gøre diarré forværres. At holde din drikkevarer cool men ikke is koldt, at fjerne mejeri og kogte grøntsager og undgå koffein kan føre til færre diarré erfaringer


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com