Hvordan man vælger en fødsel Center

09/27/2013 by admin

Hvordan man vælger en fødsel Center

Jordemoder er en gammel tradition, der er blevet et stadig mere populært valg for lav-risiko graviditeter. Mange kvinder vælger at forfølge pleje fra hospitaler, religiøse eller kulturelle præferencer eller geografisk placering. Jordemødre er også i stand til at give forholdet-baserede pleje, når en personlig rapport og tillid udvikler sig fra at se den samme caregiver hele prænatal, fødsel og neonatal pleje. Veluddannede, licenserede midwifes kan yde enestående og relevante pleje til sund mødre og babyer.

For vordende mødre, der har flere fødsel center muligheder i deres region, interviewe fødsel Centre kan virke skræmmende. Det er vigtigt at i første omgang sikre med en læge, at du er tilstrækkeligt lav-risiko at forfølge en ud af hospitalet fødsel. Sikre, at fødslen center og jordemødre er kvalificeret og licens. De fleste jordemødre tilbyder gratis eller billig interviews til potentielle patienter.

Instruktioner

• Spørg din læge, hvis en fødsel center er et godt valg for dig. Baseret på din sygehistorie og en fysisk undersøgelse, vil de være i stand til at afgøre, om risikofaktorer er tilstrækkelig lav til at vælge pleje med en jordemoder. Læger kan også være en fremragende ressource for at anbefale velrenommerede fødsel centre i området.

• Iværksætte en ærlig dialog med din partner eller fødslen coach om forventninger til fødselsoplevelse. Vurdere, om du ønsker at have familie, venner eller kæledyr til stede. Afgøre, om der er religiøse eller kulturelle traditioner, der skal indarbejdes i fødsel plan. Mange fødsel Centre tilbyder mulighed for at home fødsler; Diskuter din families komfortniveau med denne indstilling, hvis det er relevant. Være parat til at fremlægge disse indstillinger på et interview med en potentiel fødsel center.

• Spørg hvis både fødslen center og jordemoder er aktivt licens. Ikke alle jordemødre har nuværende licenser. Vær ikke tilbageholdende med at forhøre sig om hvornår og hvor potentielle jordemoder modtaget hendes uddannelse. Det er vigtigt at have tillid til deres erfaring og ekspertise. Yderligere, mange jordemødre arbejde på hold - hvis du vil birthing med et hold, sikre, at alle andre medlemmer også kvalificeret.

• Anmodning en kopi af fødslen center årlige statistikker af patient demografi og resultater af prænatal pleje. Disse statistikker bør omfatte komplikationer, medicinske interventioner og antallet af fødsler, der kræver akut transport til hospitalet eller akut kejsersnit sektioner. Hvis fødslen center er uvillig til at frigive disse statistikker, eller nogen af deres tal synes usædvanligt høj eller lav, er det vigtigt at drøfte disse bekymringer med din læge.

• Bestemme, hvis fødslen center er parat til at håndtere uventede komplikationer. De fleste fødsel Centre er ikke i stand til at yde omsorg for meget tidlig eller sen arbejdskraft, på grund af en øget risiko for maternel og neonatal komplikationer. Spørg jordemoderen hvilke naturlige induktion metoder og smertelindring, de kan bruge til at administrere arbejde. Det er vigtigt at sikre, at ilt er tilgængelig ved fødslen og at medlemmer af jordemoder team er parat og kompetent i administration af anti-hæmoragisk medicin og neonatal genoplivning.

Tips & advarsler

  • Slægtskab-baseret pleje kan være en af de bedste fordele ved at vælge en ud af hospitalet fødsel. Vælg en jordemoder, med hvem du føler du kan opbygge et forhold baseret på varig respekt.
  • Før du indleder pleje med en fødsel center, sikre at din sygesikring dækker jordemødre.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com