Hvordan man kan finde hjælp for urolige teenagere i Virginia

10/17/2013 by admin

Hvordan man kan finde hjælp for urolige teenagere i Virginia

På bedste tider er det svært at være teenager, en tid med intens fysiologiske transformation, hjernens udvikling og hormonelle forandringer. Smide mental sygdom, indlæringsvanskeligheder, misbrugsproblemer eller adfærdsmæssige problemer i blandingen, og det er sværere stadig. Ifølge det nationale Center for Mental sundhed Checkups, blev over 112,000 Virginia teenagere identificeret som havende en invaliderende sindssygdom i 2008. Selvmord er den tredje-førende dødsårsag for unge i staten. Uanset om du er en forælder til en urolige teenager, pågældende lærer eller andre EF-figur eller en teenager forsøger at søge hjælp for dig selv, har Virginia flere nyttige tjenester du kan få adgang til i dag.

Instruktioner

• Kontakt din lokale Fællesskabet Service Board, syv dage om ugen, 24 timer i døgnet, at blive rådgivet på tjenester til at hjælpe dig eller din teenager om problemer relateret til psykisk sygdom, misbrug eller psykiske handicap. Den Virginia afdeling af adfærdsmæssige sundhed og udviklingsmæssige Services hjemmeside lister hotline numre for disse typer af tjenester af county.

• Ring 2-1-1 fra 8:30 am til midnat, syv dage om ugen, til anonymt finde ud af om tilgængelige sundhed og community-tjenester tilgængelige i dit område. Hvis du har brug for øjeblikkelig hjælp, ligesom hvis en person er i risiko for at skade sig selv eller en anden, ringe 9-1-1.

• Gå til eller opfordre en nødsituation husly, hvis du er en teenager, der har brug for øjeblikkelig beskyttelse. For eksempel, har Virginia Beach Seton ungdom krisecentre, for unge op til 18 år. Kontakt pigens husly på 757-306-1840 og drengens husly på 757-498-4673. Hvis du befinder dig i Richmond, Virginia område, skal du kontakte ungdom nødsituation husly på 2250 pumpe Rd. ved at taste 804-740-7322.

• Udføre online-søgninger ved at skrive søgeord såsom "troubled ungdomsprogrammer Virginia," "troubled ungdom skoler Virginia" eller "oprørt ungdom lejre ___ Virginia." Udfylde med din by, by eller amt navn. Søgninger kan give programmer såsom The Discovery School of Virginia, en skole i Piemonte området for teenagere med adfærdsmæssige, følelsesmæssige eller læring handicap eller broer behandling Center i Lynchburg, et boligområde behandlingsvirksomhed for unge med psykisk sygdom, indlæringsproblemer og intellektuelle forsinkelser.

Tips & advarsler

  • Jo mere specifik du er med Internet-søgninger, de mere specifikke resultater du får. For eksempel, i stedet for at søge efter "troubled ungdom programmer", skriv "depression tjenester for ungdom" eller "marijuana afhængighed opsving for ungdom."

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com