GMP genopfriskningskurser

02/13/2013 by admin

GMP står for "good manufacturing practice". GMPs gælder for alle lægemidler og andre medicinske produkter, der er fremstillet i det offentlige forbrug. I USA, er GMPs udviklet af Food and Drug Administration (FDA). Det er vigtigt at tage efteruddannelseskurser på GMPs da ikke overholder dem. kan resultere i reguleringsindgreb af FDA.

Uddannelse emner

GMP genopfriskningskursus uddannelse emner omfatter historie af GMPs, regler og retningslinjer, udstyr, kvalitetsstyringssystemer, laboratorier og test, FDA inspektion processer, leverandør kontrol, opbevaring og distribution og risikostyring. Uddannelse bør også omfatte Federal Food, Drug og kosmetiske lov, som opridser myndighed tildelt til FDA med hensyn til GMPs.

Kurser

Kurser typisk vare mellem én og to dage og omkostninger mellem $500 og $600. Det forventes, at deltagerne får flere måneders erfaring med GMPs.

Forfalskning

Det er også vigtigt at bemærke, at selv om en fabrikanten opfylder alle FDA produktion retningslinjer, det kan stadig blive reguleringsindgreb for FDA hvis produktet en eller anden måde blevet forfalsket under fremstillingsprocessen. Forfalskning er et juridisk begreb, der betyder at slutproduktet ikke er egnet til konsum efter føderale regler. Dette bør være en del af enhver GMP genopfriskningskursus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com