Sådan opbevarer Xalatan øjendråber

02/25/2013 by admin

Det generiske navn for Xalatan øjendråber er latanoprost. Denne medicin er appliceres til dine øjne; Det er ikke beregnet til at anvendes oralt. Xalatan øjendråber anvendes for grøn stær patienter, såvel som dem med okulær hypertension. Dette stof kan reducere okulære pres og hjælpe med at forhindre tab af synet. Det er vigtigt at følge lægens dosering anvisninger omhyggeligt. Hvis du har problemer med administration af din øjendråber, Spørg din læge for at få hjælp. Fortæl din læge om eventuelle bivirkninger, du oplever. Lagring Xalatan øjendråber er simpel; bare følg et par nemme sikkerhedsforanstaltninger.

Instruktioner

• Gemme en uåbnet flaske Xalatan øjendråber i dit køleskab.

• Opbevar ikke denne medicin i badeværelset. Det skal holdes væk fra fugt, lys eller varme. Gemme en åbnet flaske Xalatan øjendråber ved stuetemperatur.

• Holde øjendråber ud af rækkevidde af eventuelle børn. Hold låget tæt lukket. Hvis du har mistanke om et barn kan have indtaget eller havde anden kontakt med Øjendråberne, skal du kontakte din giftkontrolcenter for instruktioner.

• Brug ikke denne medicin, hvis du bemærker nogen partikler svævende i Øjendråberne. Du bør også ikke bruge Øjendråberne hvis du bemærker, at de har ændret farve eller udseende.

• Holde dropperen ren ved ikke at tillade det at røre nogen overflade, herunder dine øjne eller øjenlåg. Det kunne blive forurenet og forårsage en infektion. Hvis du tror, din dropper kan være kontamineret, stoppe med at bruge det og ringe til din læge.

• Ikke administrere Xalatan øjendråber, som har været åbnet i mere end seks uger. Hvis din flaske har været åbent, lange, ringe til din læge for at få en ny recept. Derudover kontrollere din medicin udløbsdato. Smide nogen øjendråber, der er udløbet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com