Hvordan at vide, hvornår du kan udelukke Kawasaki sygdom

03/29/2013 by admin

Kawasaki sygdom, en sjælden børns sygdom, kaldes undertiden mucocutanaeus lymfeknude syndrom. Mens ingen ved, hvad er årsagen til Kawasaki sygdom, ved læger, at sygdommen udvider blodkarrene i hele et barns krop; på grund af dette, kan Kawasaki sygdom føre til erhvervede hjertesygdomme i nogle tilfælde. Det er vigtigt at vide, hvis dit barn lider af denne sygdom, eller ikke at du kan bestemme en kurs af behandling.

Instruktioner

• Afgøre, om dit barn har alle Kawasaki sygdom symptomerne. Kawasaki sygdom viser sig gennem en feber, der varer mindst fem dage, røde øjne, kroppen udslæt, hævede lymfeknuder i halsen og hævede, røde læber, tunge, hænder og fødder. Hvis dit barn har færre end fire af disse symptomer og ikke har haft en høj, langvarig feber, er chancerne, at han ikke har Kawasaki sygdom.

• Hvis dit barn er ældre end 5 år, der er meget mindre chance for at han eller hun nogensinde har Kawasaki sygdom, ifølge Kawasaki Disease Foundation, mens siger 80 procent af Kawasaki sygdom ofre er børn under 5. Der har dog været sjældne forekomster af Kawasaki sygdom hos ældre børn og teenagere, ifølge instituttet.

• Hvis dit barn er en pige, der er en noget mindre chance for hende at have Kawasaki sygdom. Det er mere almindeligt hos drenge end piger, med mindst 60 procent af børn ramt af denne sygdom at være drenge, ifølge Kawasaki Disease Foundation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com