Frugt kost for at reducere vægten

02/21/2013 by admin

Frugt kost for at reducere vægten

Frugt kost eller frugt Flush, generelt henviser til kostplan skitseret af ernæringsekspert Jay Robb i sin bog "frugt skyl 3 dages Detox." Det er ikke, det samme som en fruitarian kost, hvor en person vælger at kun spise frugt sammen med nødder og kerner.

Fordele

Frugt kost består af forbrugende protein shakes til en dag kun, efterfulgt af to dage ved at spise rå frugter hver to timer, efterfulgt af en middag af rå grøntsager med magert protein. Efter disse tre dage er det muligt at opleve op til 10 pounds af hurtig vægttab, som motiverer mange folk til at følge med sund kost og livsstilsvaner.

Funktioner

Frugt kost kan hjælpe hoppe starte vægttab programmer, da det indeholder strenge begrænsninger for hvad kan spises i disse tre dage. Sukkerholdige drikkevarer, kaffe, alkohol, slik og stivelse herunder brød og kartofler er alle off grænser.

Misforståelser

Selv om det er en farbar vej for dem, der søger at løs vægt, er frugt kost en kortsigtet plan, der vil give kortsigtede resultater. Det er ikke en livsstil kost. Dem, der holde sig til sådan en kost for en længere periode risikerer vitamin og næringsstof mangler, som kan føre til yderligere komplikationer, sundhed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com