Hvad er GMP & hvorfor er det så vigtigt?

09/18/2016 by admin

Hvad er GMP & hvorfor er det så vigtigt?

GMPs (god Manufacturing Practices) er regering-mandat systemer for at sikre, at fødevarer, lægemidler og medicinsk udstyr er sikker og effektiv.

Betydning

GMPs beskytter forbrugerne ved at holde skadelige stoffer ud af fødevarer og medicin. Disse statslige bestemmelser til at forhindre produkttilbagekaldelser og retssager. Den amerikanske kongres skabte de første GMPs i 1963 efter den sovende støtte thalidomid forårsaget mere end 10.000 spædbarn deformiteter i Europa og var næsten lov til at blive solgt i USA.

Håndhævelse

Sanitet, registrering, test råvarer, medarbejder kvalifikationer og udstyr sikkerhed er reguleret af GMPs. I USA 's Food and Drug Administration (FDA) gennemtvinger GMPs og inspicerer produktionsfaciliteter. FDA-regler henvises til cGMPs (nuværende god Manufacturing Practices). I Det Forenede Kongerige gennemtvinger medicin og sundhedspleje produkter regulerende agentur (MHRA) GMPs. I Australien er fogedretten terapeutisk varer Administration (TGA). Whos version af GMPs bruges i mere end 100 lande, primært i udviklingslandene.

Eksport

GMPs også øge eksportpotentiale for narkotika. De fleste lande vil ikke acceptere lægemidler, der ikke er gjort med GMP standarder, Ifølge Verdenssundhedsorganisationen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com