Sådan Stop svær hoste

08/12/2013 by admin

For at slippe af med en svær hoste, er det vigtigt at få sunde. Mange eksperter anbefaler at øge dit immunsystem til at overvinde en problem hoste. Altid dække din mund når du hoste, til at forhindre spredning af virus, som forårsagede hosten. Spørg din læge til at afgøre, om hosten er resultatet af en virus eller bakterier, eller hvis det kan henføres til en anden tilstand.

Instruktioner

• Konsultere en læge for medicinsk ekspertrådgivning om årsagen til din hoste. Alvorlige hoste er ikke altid resultatet af viral eller bakteriel infektion. Du kan opleve, astma, problemer med bihulerne, allergi eller gastroøsofageal reflukssygdom.

• Køb vitamintilskud fra et velrenommeret kilde. Sundheds-food butikker bære mange typer af kosttilskud, og online-kilder som Puritan's Pride tilbyder et fremragende udvalg til rimelige priser. Apotekere kan også anbefale top mærker af kosttilskud. Kan du prøve "alfabet", eller A-B-C-D, vitamin tilgang til et bedre helbred og mindre hoste. Tage Vitamin A vil styrke dine slimhinder, hjælpe befæste mod virus. Vitamin B, især, findes i fødevarer, er en stor forsvarslinje i kampen mod de infektioner, som medfører alvorlige hoste. C-vitamin vil styrke cellemembraner og hjælpe dig med at bekæmpe virus, og D-Vitamin, som du kan få gratis fra sollys, styrker immunforsvaret og reducerer inflammation.

• Tilføje fødevarer til din kost med naturligt forekommende vitaminer. Fuldkorn, usødet yoghurt, melasse, bønner, indmad og rå solsikkefrø er alle gode kilder til vitamin B. Citrus frugter som citroner og appelsiner indeholder høje koncentrationer af C-vitamin, mens a-vitamin findes i sunde mængder i koldt vand fisk som Brasen og torsk.

• Undgå at tilsætte sukker til noget du spiser. Ekstra og forarbejdede sukker kan irritere dine luftveje.

• Få 15 minutter af sollys dagligt hvis det er muligt. Dette vil give dig en naturlig løft af D-Vitamin uden at risikere solskader på huden. Du kan bruge SPF 15 solcreme hvis du kan lide.

• Drikke vand hele dagen. Generelt bør du drikke mindst otte glas hver dag.

• Praksis langsom, kontrolleret vejrtrækning efter en hoste magi til at berolige din krop. Indånding gennem næsen og ud gennem munden vil hjælpe.

• Tilføje honning og citron i et glas vand og nippe til hele dagen. Mange mennesker synes at opvarmning denne blanding lindrer deres hals og lindrer deres hoste.

Tips & advarsler

  • Hoste kan være udløst af dufte og andre luftbårne produkter. Hvis du oplever alvorlige hoste i de samme steder eller omkring de samme tidspunkter hver dag, kigge efter almindelige årsager, der kunne anstiftelse af problemet.
  • En svær hoste bør ikke at spøge med. Konsultere din læge straks, hvis din hoste fortsætter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com