Behandling til rådighed for alkoholikere

09/19/2013 by admin

Behandling til rådighed for alkoholikere

Der er mange former for behandling til rådighed for alkoholikere. Før enhver behandling vil være effektiv, har alkoholiske at være klar til at få hjælp. Et stort antal alkoholikere bruge år på at benægte, at de har et problem med alkohol. Alkoholisme er en kraftfuld sygdom, og inddrivelse tager ofte livslang engagement. Alkoholisme er en sygdom med både fysiske og psykiske aspekter, og en behandlingsplan har til at tage dette i betragtning. Behandlinger til rådighed for alkoholikere omfatter medicin, rådgivning og støtte grupper.

Fakta

Alkoholisme er en farlig sygdom, der er ofte dødelig. En alkoholiker er både fysisk og psykisk afhængige af narkotika-alkohol, og ubehandlet alkoholisme kan føre til mange komplikationer. Drikke alkohol hæmmer koordinering og dom, så det er ingen overraskelse, at næsten halvdelen af alle dødelige bilulykker er alkoholrelaterede.

Betydning

De langsigtede konsekvenser af ubehandlet alkoholisme kan være alvorlige. Drukkenskab i flere år kan føre til kræft i halsen, leveren eller spiserøret. Mange forbrydelser, herunder mord og misbrug af børn, er begået, mens gerningsmanden er under indflydelse af alkohol. En tung drikker binge kan ende i en koma eller død.

Overvejelser

Mange alkoholikere Angiv behandling at benægte, at de har et problem med alkohol. De kan blive tvunget ind i behandlingen af en retskendelse, eller pågældende familiemedlemmer kan deltage i en intervention. Hvis du har mistet kontrollen over dit drikkeri, du er afhængige af narkotika-alkohol, og afholdenhed er den eneste løsning.

Behandlingsvirksomheder

Residential behandlingsfaciliteter begynde behandling med et program af afgiftning. Medicin kan ordineres for at lette symptomer på tilbagetrækning. Når de fysiske symptomer på tilbagetrækning er blevet bragt under kontrol, begynder individuel og gruppe terapi sessioner.

Medicin

Medicin kan ordineres for at lette symptomerne på alkoholisme tilbagetrækning. Disulfiram (antabus) er en alkohol sensibiliserende stof. Hvis du drikker alkohol samtidig tager denne medicin, vil du have en alvorlig fysisk reaktion, herunder kvalme, opkastning og hovedpine. Acamprosate (Campral) er et lægemiddel, der nogle gange hjælper bekæmpe alkohol cravings.

Støttegrupper

Støttegrupper er blandt de mest succesrige behandlingsmuligheder for alkoholikere. De hjælpe alkoholikere i recovery til at afholde sig fra at drikke, administrere tilbagefald og vedtage en ædru livsstil. Den mest kendte støttegruppe er anonyme alkoholikere. Grundlagt i 1935, er anonyme alkoholikere baseret på en tolv trin recovery program, der har bragt recovery til millioner af alkoholikere over hele verden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com