Foden cyste kirurgi komplikationer

09/02/2013 by admin

En cyste, også undertiden benævnt en ganglion masse, er en sæk, der indeholder væv, der er også foret af en type af væv kaldet epitel. Cyster indeholder ofte en semi-væske eller en væske og de kan udvikle sig på mange områder af foden. Ifølge Premier Podiatry, foden cyster kan undertiden udvikle uden grund, men traumer til foden kan også føre til udvikling af en mund cyste. Patienter, der har opereret for deres mund cyster bør være opmærksom på, at foden cyste operation komplikationer kan forekomme. For at forhindre mund cyster fra tilbagevendende, er udtagelse dem kirurgisk generelt den bedste løsning.

Gentagelse

Ifølge Surgery.com, ganglion mund cyster kan opstå igen efter de har været skåret ud i ca. fem procent 15 procent af patienterne. Dette sker typisk, når cyste ikke blev fjernet helt. Hvis cyste har rødder, skal disse to fjernes helt for cyste at være helt væk.

Infektion

Ifølge Fox Mill fod og ankel Center, kan nogle patienter udvikle en infektion som en komplikation af foden cyste operation. Hvis en infektion opstår, påvirker det generelt det øverste lag af huden hvor indsnit er foretaget. Ifølge Healthsquare, kan tegn på infektion omfatte hævelse, rødme, pus, røde striber eller en dårlig lugt, der fører fra stingene. I de fleste tilfælde når infektionen er behandlet hurtigt, udvikle ingen andre komplikationer.

Overdreven hævelse

Ifølge Fox Mill fod og ankel Center, kan nogle patienter opleve overdreven hævelse efter at have en fod cyste fjernet. Denne komplikation af foden cyste kirurgi kan være særligt generende for nogle patienter, og det kan kræve yderligere behandling. Patienter, som oplever denne komplikation kan ofte bidrage til at afhjælpe det af icing det flere gange om dagen i 15 minutters intervaller og ved at holde det indpakket.

Nerveskader

Ifølge Fox Mill fod og ankel Center er nerveskader en potentiel mund cyste kirurgi komplikation. Denne komplikation er sjælden og rammer oftest patienter hvis, kroniske smerter, følelsesløshed og snurren i de berørte foden.

Bivirkninger

Patienter, der har haft mund cyste fjernelse kirurgi kan opleve hævelse, smerte, prikken eller følelsesløshed efter operationen, efter Mount Nittany Medical Center. Disse bivirkninger af foden cyste operation kan vare i flere uger. Disse bivirkninger har tendens til at falde over tid, og efter et par dage de bør ikke meget forstyrrer patientens evne til at gå.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com