Top ti sikkerhedstip til motorvejen byggearbejde

09/04/2013 by admin

Top ti sikkerhedstip til motorvejen byggearbejde

Motorvej kollisioner er en af de top årsager til on-the-job dødsfald i USA, ifølge MSN. I 2008 var der i alt 720 highway byggeri zone dødsulykker i hele nationen. Følg disse sikkerhedstip for sikkerheden af alle bygningsarbejdere, når som helst du kører gennem en highway construction arbejde zone.

Reducere din hastighed

Byggeri zoner nedsætte fartgrænserne til sikkerhed for highway arbejdstagere og at give dig tid til at reagere på skiftende vejforhold. Hastighedsoverskridelser billetter til motorvejen konstruktion arbejde zoner er normalt dobbelt bøder på grund af den fare hurtigere udgør for highway arbejdstagerne sikkerhed og sundhed. Det kan være nødvendigt for highway bygningsarbejdere at stoppe trafikken. Være parat til at bremse eller stoppe på ethvert punkt, mens du er i en highway construction zone.

Efterlade afstand mellem køretøjets foran dig

At reducere din hastighed giver dig tid til at reagere, hvis personen foran dig smækker på bremserne. Forlade mindst to bil afstande mellem dig og køretøjet foran dig.

Følg udstationerede hastighedsgrænser

Hastighedsgrænser kan ændre flere gange i hele en highway construction arbejde zone. Være opmærksom på ændringerne og reducere din hastighed efter behov.

Holde dine øjne åbne

I en konstruktion zone, kan forskellige genstande uforvarende indtaste stien drivende. Hold øjnene åbne for disse objekter med hensyn til andre bilister, der kan have til at sno sig for at undgå et objekt i vejen.

Brug ikke din mobiltelefon

Mobiltelefoner forårsager distraktion, og det er den sidste ting du behøver mens du rejser gennem en highway construction zone. Holde dig fra din mobiltelefon og undgå andre distraktioner, som beskæftiger sig med uregerlige børn, ændre radiostation eller anvende makeup. Distraktion som kunne aflede dig fra vej er farlig.

Bo ro

Det er normalt at få nervøs når motorvejen baner skrumpe og store semi-Trucks kom cylinder imod dig med kun orange kegler at adskille dine baner. Bremse lidt, hvis det er nødvendigt og bevare roen. Hold øjnene på vejen og tage et par dybe indåndinger. Der er normalt ingen sted for dig at trække uden fare for andre bilister, så holde kørende gennem byggeri zone.

Søge Flaggers

I begyndelsen af byggeri zoner bogføres flag arbejdstagere for at fange opmærksomhed af drivere. Et flag arbejdstager vil normalt med et skilt, der beder dig om at bremse eller stoppe. Hold øje med flag arbejdstagere, hver gang du indtaster en construction zone.

Flet i tide

Går for langsomt eller grænseopholdet i forbindelse med lane fletning kan forårsage trafikulykker. Holde bevæger sig og fletter problemfrit med strømmen af trafik.

Watch for færdselstavler

Dips, stød og skarpe sving er mærket med færdselstavler i hele byggeri zone. Være opmærksom på disse tegn til at forhindre skader på dit køretøj.

Forlade tidligt

Giv dig selv tid nok til at få gennem konstruktionen uden at være i en fart. Forventer forsinkelser med hver byggeri zone og være parat til at være tålmodig mens du arbejder dig vej gennem dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com