Menneskelige leversygdom symptomer

08/18/2013 by admin

Menneskelige leversygdom symptomer

Leveren bekæmper infektion, fordøjer mad, renser blodet og lagrer energi. Leversygdom hos mennesker er en gradvis proces, som kan være livstruende, hvis venstre ubehandlet. Der er en række årsager til leversygdom, herunder hepatitis og overdrevent alkoholforbrug.

Første symptomer

De første symptomer på leversygdom er normalt kvalme, diarré, tab af appetit og træthed. Disse er symptomer i mange andre forhold.

Fortsatte symptomer

Gulsot er et fælles symptom på leversygdom. Dette er gulfarvning af huden og slimhinderne i øjnene. Urin er mørk brun eller sort i farven.

Leveren udvidelse

Leveren kan forstørre, forårsager ubehag i maven. Udover at være mørt og ubehageligt, kan der ikke være nogen andre symptomer forbundet med forstørret lever.

Årsager

Udover hepatitis og alkohol forbrug forårsage fejlernæring og skrumpelever leversygdom. Wilson's sygdom, en høj ophobning af kobber i kroppen, forårsager leversygdom samt.

Behandling

Behandling af leveren afhænger af andre betingelser forbundet med leveren som hepatitis. Nogle behandlinger kan omfatte ribavirin, lamivudin, steroider og antibiotika.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com