Neuropati helbredelser ved hjælp af Macrobiotics

06/21/2013 by admin

Selvom neuropati har ingen kur, men en makrobiotisk diæt kan afhjælpe nogle af symptomerne eller langsom deres fremskridt. Følg en makrobiotisk diæt for at forhindre den højt indtag af kulhydrater, der bidrager til neuropati---en ofte degenerativ sygdom af den nervøse sstem. Holde sig til små måltider med faste intervaller for de bedste resultater.

Yin fødevarer

Begynde med en kost rig på yin fødevarer---i makrobiotiske jargon, "cool" fødevarer lavt natriumindhold, men rig på kalium og generelt med oprindelse fra i overjordiske anlæg såsom frugt, grøntsager og korn. Yin fødevarer giver masser af antioxidanter, der hjælpe med at kontrollere blodsukkeret. Målet for farverige valg---som tendens til at have den højeste næringsindholdet---herunder mørke grønne som broccoli, grønne bønner og grønkål, men også gulerødder, gulerod toppe, vinter squash, daikon radiser, røde kål og blomkål. Damp eller sauté vegetabilsk at bevare mest antioxidanter. Undgå grøntsager med lille nærende værdi, agurker, selleri og de fleste urter eller dem høj i kulhydrater såsom kartofler. Fokusere på gule, orange og røde frugter---især æbler, abrikoser og pærer. Mens en mikro-makro kost kræver generelt at undgå citrusfrugter, kan små portioner af appelsiner og citroner hjælpe kontrol neuropati.

Kalium, fundet i sesamfrø, græskar frø og mandler hjælper med at forbedre nervefunktion; Spis 1-2 kopper af disse fødevarer hver uge.

Nogle salver, der anvendes til behandling af neuropati indeholder capsaicin, et sammensat findes i rød chilis. Spise denne plante i pulverform (det er udbredt i indisk madlavning, for eksempel), eller bland det med baby pulver og anvende det udvortes.

Få masser af vitamin B-12; eficiencies i dette vitamin forværre høj grad neuropati ved skader den myelin sheath, der beskytter nerverne. Selvom du finde B-12 oftest i animalske produkter fra fjerkræ og æg til fisk og mejeriprodukter, yin valg omfatter berigede korn og kerner, som befæstede sojamælk. Vælg hele korn, havre brød eller boghvede, undgå hvidt mel eller forarbejdede korn. Skyde for 50 til 100 mikrogram om dagen af vitamin B-12.

Yang fødevarer

Spise yang fødevarer eller fødevarer, "varme", i små doser. Yang fødevarer omfatter kød, fisk, fjerkræ, æg, hårde oste, havsalt og hav grøntsager, fuldkorn og bælgfrugter. En vigtig kilde til vitamin B-12, yang fødevarer er også rige på alpha lipoinsyre; forbrugende 50 mg per dag af denne syre effektivt fjerner glukose fra blodbanen, således kontrollere neuropati. Den bedste kilde til alpha lipoinsyre, Spis økologisk, magert udskæringer af rødt kød. Brug den sparsomt, men overveje at holde rødt kød i din kost.

Andre overvejelser

Undgå koffein og sukkerholdige drikkevarer, som begge agitere neuropati. Holde sig til vand, grøn te og svage te lavet af pinde, Mælkebøtter og urter. Brug stevia rod og honning som acceptable alternativer til kunstige sødestoffer og sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com