Hvad er behandlingerne af Kardiomegali?

05/18/2013 by admin

Hvad er behandlingerne af Kardiomegali?

Når du udvikler Kardiomegali, betyder det, at dit hjerte er blevet udvidet. En forstørret hjerte kan udvikle sig til en række forskellige årsager, såsom en betændelse i hjertet, en svækkelse af hjertet muskler, en unormal hjerterytme, eller på grund af koronar hjertesygdom. At have en forstørret hjerte være ikke altid forebygges, især hvis du var født med en medfødt hjertefejl. Ifølge Mayo Clinic, kan du behandle din tilstand ved at få til roden af hvad der forårsager din forstørret hjerte.

Vanddrivende medicin

Medicin kan omfatte en lang række behandlingsforløb. Hvis dit forstørret hjerte skyldes kardiomyopati, hvor dit hjerte bliver fortykket og stive, eller du har en svækket hjerte, kan du blive givet diuretika. Diuretika nedsætte mængden af natrium og vand, der absorberes af kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan diuretika, såsom Lasix, hjælpe lindre trykket opbygget inden for arterier og hjerte. Som et resultat, kan medicin som diuretika bidrage til at minimere ardannelse i hjertet væv.

Andre medikamenter

Andre medikamenter omfatter ACE-hæmmere, ARBs, beta-blokkere og digoxin. Angiotensin-konverterende enzym medicin virker ved at sænke blodtrykket. ACE-hæmmere kan også hjælpe hjertets pumpe kapaciteter forbedre. Angiotensin receptor blokkere er ordineret, hvis du ikke er i stand til at tage ACE-hæmmere. Beta-blokkere giver bedre funktion af hjertet, samt sænke dit blodtryk. Ifølge Mayo Clinic hjælper drug digoxin lektion behov for dig at blive indlagt, hvis du har hjertesvigt, og også hjælper hjertet pumpe bedre.

Medicinsk udstyr

Hvis du har en forstørret hjerte på grund af kardiomyopati, er der en type af pacemaker udviklet specielt til at hjælpe din højre og venstre hjertekammer inden for dit hjerte kontrakt. Hvis du lider af hjerte rytme komplikationer, skal du opereres for en implantable ICD-defibrillator, eller ICD. En ICD er en lille enhed på størrelse med en tændstikæske, der er placeret inden for dit bryst. En ICD leverer små mængder af elektriske stød til hjertet når hjertet begynder at slå alt for hurtigt.

Operation af forkammerflimmer

Ifølge American Heart Association lider næsten 2,2 millioner amerikanere af en tilstand kendt som atrial fibrillation, som kan forårsage dit hjerte til at dirre. Denne type af en betingelse kan føre til mange komplikationer, såsom slagtilfælde, blodpropper og en forstørret hjerte. Hvis du forstørret hjerte er på grund af atrieflimren, du vil gennemgå en operation for at regulere rytmen i dit hjerte.

Ventil hjertekirurgi

Hvis du har en defekt hjerteklap, der årsag din forstørret hjerte, vil denne ventil blive fjernet fra dit hjerte. Den defekte ventil vil derefter erstattet med enten en donor ventil fra et menneske, gris eller ko eller erstattet med en kunstig hjerteklap. Hvis dit forstørret hjerte er et resultat af valve opstød, hvorved dit hjerte 's blod flyder tilbage i stedet for fremad, vil så den defekte ventil repareres eller udskiftes.

Transplantation

I de mest alvorlige tilfælde af en forstørret hjerte, når medicin og andre behandlinger har svigtet dig, din eneste anden mulighed rådighed er en hjertetransplantation. Du vil blive placeret på en venteliste inden din operation. Ulempen ved venter en donor hjerte, er, at mange personer er i øjeblikket på venteliste. Mængden af hjerte transplanterede langt opvejer antallet af potentielle donorer. Hvis du har brug for en transplantation, er det uvist hvor længe ventetiden kan vare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com