Lav kolesterol symptomer

06/03/2013 by admin

Der er mange velkendte grunde til at opretholde kolesterolniveauer lav. Sænke kolesteroltallet fører til en nedsat risiko for hjerteanfald og koronar arterie sygdom. Men det er også muligt for kolesterolniveauer for lave, som udgør sit eget unikke sæt af problemer.

Symptom: kræft

Lav kolesterolniveauer har været forbundet med en øget risiko for visse former for kræft. En 1990 NIH konference om sundhed præsenteret resultater, der viste, at alt for lav LDL-kolesterol var forbundet med en øget risiko for lungekræft og hæmatopoietisk kræft.

Symptom: angst

Lave niveauer af kolesterol kan ændre hjernefunktion og har været forbundet med større procentdel af angst i både kvinder og mænd.

Symptom: Depression

Alt for lav kolesterolniveauer har været forbundet med øget risiko for depression ifølge en undersøgelse fra 1999 foretaget af Duke University forsker Edward Suarez.

Symptom: For tidlig fødsel

Ifølge The Mayo Clinic For medicinalforskning, kvinder med unormalt lavt kolesterol niveauer er i større risiko for at føde for tidligt. Børn født af disse kvinder også har tendens til at veje mindre end dem, født af kvinder med normal kolesteroltal.

Test

Ligesom højt kolesteroltal, kan du fortælle, hvis du har lavt kolesterol, ved at kigge i spejlet eller ved hvordan du føler. Lav kolesterol kan indebære visse komplikationer, men en læge skal diagnosticere lav kolesterol som værende endelige årsag med en blodprøve.

Relevante niveauer

Der er ingen etableret lavere grænse for kolesterolindholdet i blodet. Dog er det generelt anbefales, at raske personer kolesterol niveauer være mellem 200mg/dL og 100mg/dL.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com