Sundhedsrelaterede aktiviteter for børn

06/24/2013 by admin

Sundhedsrelaterede aktiviteter for børn

Sundhedsrelaterede aktiviteter for børn omfatter spil, der fremmer sundhed, samt aktiviteter, der hjælper dem med at lære om sund praksis. Sange, finger spiller, hoppe reb jingler, chants og Farvelægningssider kan bidrage til at fremme sunde vaner. Kooperative spil, der kræver børn til at arbejde sammen og samtidig at være aktive tilskynde både mental og fysisk sundhed.

Sang

Synge en sang om gode sundhedsvaner, såsom håndvask, tandbørstning eller en spise en velafbalanceret kost. Vælg en melodi, at børn er sandsynligvis allerede ved, såsom "Række række række din båd" eller "Hjulene på bussen". Prøven sangtekster, der ville gå til "Række række række din båd" er "Vask vask vask dine hænder / krat dem Nice og ren" og så videre. Være kreativ og selv lidt dum når de kommer med nye sangtekster til at gøre dem tiltalende og mindeværdig for børnene. Tilføj store motor bevægelser, der går med meddelelsen og rytmen.

Jumping reb

Har børnene sjippetov alene eller i en gruppe. Tilføje en jingle med en god rytme, der opfordrer til positiv adfærd. Selv om mange traditionelle sjippetov jingles påtegne negative aspekter af samfundet, bør bøger af poesi, skrevet for børn give vers med positive budskaber og god rytme.

Farvelægningssider

Farve et billede af USDA fødevarer pyramide. Når du tjener den dag snack, diskutere del af pyramiden maden tilhører. Lad børnene nævne nogle af deres livretter, der hører til i hver del.

Skære og limning

Bringe i mad annoncer eller familie magasiner. Har børnene skåret ud billeder af mad og bede dem om at lime mad til paptallerkener. Yngre børn vil være glade for bare skære og limning. Spørg ældre børn til at finde fødevarer, der udgør en afbalanceret måltid.

Gå en tur

Walking er god motion. Hvis det er muligt, gå omkring en park eller langs en natursti. Hvis dette ikke er en mulighed, vise en video eller læse en bog og gå på plads under passende dele af historien.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com