Fysisk terapi For kroniske Patellar Tendonitis

05/18/2013 by admin

Kronisk patellar senebetændelse er betændelse i senen, der forbinder knæskallen til shin, der er typisk forårsaget af en skade. Disse tilbagevendende skader er mest almindelig hos idrætsudøvere, der deltager i springning aktiviteter, såsom basketball eller volleyball spillere. Behandlingen kan enten være kirurgisk eller ikke-kirurgiske og begge kræver lange sygeleje. Ikke-kirurgisk behandling indebærer en reduktion af stamme og styrkelse af patellar senen, ifølge Mayo Clinic.

Resten

Den første regel for fysisk terapi for en nylig patellar senen skade er til at hvile. Må ikke deltage i aktiviteter, der forårsager smerte til dit knæ. Når smerten aftager, og mobilitet forbedrer kan aktiviteter tilføjes gradvist. Undgå løb eller spring og ser for at få motion på måder, der ikke vil lægge pres på dine beskadigede senen, ifølge Mayo Clinic.

Organ mekanik

Lær ordentlig organ mekanik for at forhindre yderligere skade til din patellar senen, ifølge Mayo Clinic. Arbejde med en fysioterapeut til at uddanne dig selv om teknikker, der vil reducere mængden af kraft på knæene. Dette kan omfatte at lære hvordan til korrekt start og jord hopper for en basketballspiller.

Strækker sig

Strække de muskler, der kan være ufleksibel, da de kan bidrage til Knæskader. Lår (quadriceps) berører direkte stammen sat på patellar senen. Gøre regelmæssig strækninger som holder én fod bag dig med den ene hånd til at strække ud foran på låret at mindske sandsynligheden for fremtidige skader.

Denne strækning er korrekt udført af samtidigt trække foden opad samtidig udvide hofteben frem. Hold strækket i et par sekunder og Gentag på andet ben, ifølge TopEndSports.com.

Styrkelse af sener

Flere øvelser hjælpe styrke patellar senen når smerte niveau tillader.

Gøre lige ben hæver ved liggende på ryggen med les lige ud foran dig. Stramme lårmuskel på det skadede ben og løft det 8 inches i luften. Sænk benet til gulvet meget langsomt og gentage 10 gange.

Udføre trin-ups ved at træde på en hævet overflade som en blok, der er 3 til 5 inches høj med det skadede ben. Skift din vægt til det skadede ben og glatte ben mens stående på det trin, at bringe din uskadt ben fra gulvet. Gentag dette trin 10 gange.

Udføre en mur nappes af stående med din ryg og hoved mod en væg og placere en fodbold-størrelse bold mellem lårene. Holder du hovedet mod væggen og glide ned af væggen i en siddende stilling, hold stillingen et øjeblik og skub tilbage op ad væggen. Repeat this exercise 10 times, according to Arthritis-Treatment-And-Relief.com.

Massage

Spørg din læge om massage som et muligt Fysioterapi mulighed. Ifølge Mayo Clinic, kan masserer patellar senen hjælpe med den helbredende proces. Massere denne senen kan muligvis ske ved dig selv på din bekvemmelighed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com