Ernæring retningslinjer for børn

05/30/2013 by admin

Ernæring retningslinjer for børn

Nutidens børn har et stort udvalg af fristende valg når det kommer til de fødevarer, de spiser. Men trods millioner af dollars bliver brugt på farverige, aggressiv markedsføring, sådanne valg er ikke altid de sundeste dem. I 1960 ' erne, det amerikanske landbrugsministerium (USDA) udviklet en madpyramide på guide til at tjene som en visuel påmindelse til at hjælpe folk med at træffe sundere kost valg, og der er særlige retningslinjer for børn i dag.

General begreber

USDA'S food guide pyramid er blevet opdateret gennem årene og i dag er kendt som MyPyramid. Sit logo indeholder et ikon for motion, som tidligere pyramide guides havde manglede. MyPyramid kan tilpasses til enkeltpersoner. Der er én for førskolebørn (børn under 6) og en for skole-alderen børn (alder 6 til 11).

USDAS første anbefaling er at forældre sætte et godt eksempel for deres børn ved at forberede og spise sunde fødevarer, selv. Det anbefaler også tilbyder en bred vifte af valg af fødevarer og at være eventyrlysten i at prøve nye ting. Madlavning sammen og forbereder "on-the-go" måltider og snacks også hjælper børn blevet vant til at spise healthfully og ikke tvinges til at spise fastfood og andre forarbejdede bekvemmelighed fødevarer, fordi intet andet er tilgængelige.

Førskolebørn

USDA MyPyramid siden for førskolebørn tilbyder en interaktiv instrument, der tillader dig at oprette en tilpasset plan for dit barn er baseret på alder, køn og mængden af fysisk aktivitet. Siden indeholder også mere generelle oplysninger, såsom at gøre sikker på, at halvdelen af alle barnets korn er hele kerner og spise en række frugter og grøntsager. Det siger også ikke at bekymre dig, hvis dit barn ikke lyst til at spise de nøjagtige beløb foreslog. USDA siger, at, ligesom alle andre, børns appetit, kan lide og ikke lide varierer, men så længe de følger retningslinjerne, deres kost tilbøjelige vil komme tæt på anbefalingerne.

Skolebørn

Anbefalinger for børn er alder 6 til 11 dybest set den samme som for voksne. Siden MyPyramid for ældre børn indeholder en række interaktive spil, såvel som regneark, plakater og Farvelægningssider. Ideen er at gøre ernæring sjov og interessant, så det er en positiv ting og ikke en anden voksen regel skal følges. Der er også downloades klasseværelset aktiviteter så ernæring kan nemt integreres i skolernes læseplaner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com