Hvordan jeg fremskynde elektriske kørestole?

09/24/2016 by admin

Hvordan jeg fremskynde elektriske kørestole?

Mest elektriske kørestole har tophastigheder på ca 6-8 miles i timen. Det er ikke fordi de ikke er teknisk i stand til at gå hurtigere end dette; Det er fordi det er den sikreste maksimale hastighed for ryttere. Kørestole har et højt tyngdepunkt og hurtigere hastigheder kan få dem til at vælte. I virkeligheden, vil mange kørestolsbrugere-sport ligaer ikke tillade nogen stol, der kører på hurtigere end 6 miles i timen. Hvis du har en elektrisk kørestol, og du har mistanke om det ikke kører med maksimal hastighed, men du kan muligvis ordne det.

Instruktioner

• Bekræfte, at din stol i opretstående førerplads. Hvis din stol har et sæde, der kan vippes, lænes eller hæver, skal du vende tilbage til en oprejst position for maksimal hastighed. Din stol vil ikke være sikker i andre stillinger. Selv hvis du føler som om du sidder oprejst, Sørg for at din stol ikke lidt vippes.

• Kør ikke din stol ved maksimal hastighed under stressende forhold, såsom ekstreme vejrforhold, ujævnt terræn eller stejle stigninger. Nogen af disse betingelser kan forårsage stolens magt til at overophede og Indtast termisk foldback. Termisk foldback er en sikkerhedsanordning, der forhindrer dig i at brænde op din kørestol motor. Hvis du har mistanke om du er i termisk foldback, tillade stol til at cool. Flytte til køligere, mindre stressende terræn så hurtigt som muligt. Din fulde magt skal gendannes.

• Oplad batteriet. Hvis du ikke har gjort det i lang tid, kunne udflagning din stol. Hvis du oplader batteriet, og du stadig ikke bevæger sig på normal hastighed, skal du udskifte batteriet.

• Ændre hjulene på din stol. De fleste sport elektriske kørestole brug tubeless dæk. Disse dæk kan være en smule dyrere, men de sidste i lang tid og aldrig løber tør for luft. Hvis dine dæk har rør, kan de være lav på luft. Fyld dem eller erstatte dem med mere sporty modeller.

• Kontakt udbyderen kørestol og placere et servicekald. Fusk med din kørestol, selv kan ugyldiggøre din garanti. At placere et servicekald og få stolen repareret kan være generende, men dette er den eneste måde du er garanteret at gendanne din stol til dens tophastighed. Hvis du har mistanke om, at din stol har et alvorligt problem, vente ikke indtil det er helt brudt at foretage dette opkald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com