Hvordan til at bekæmpe kræft og vind

03/24/2014 by admin

At finde ud af at du har kræft er en ædruelig erfaring. Det er muligt, i de fleste tilfælde, at bekæmpe kræft og vinde. Hvornår du bekæmpelse af kræft, definitionen af vindende ændringer fra permanent slå kræft til at gøre alt, hvad du kan for at holde livet normal, mens du kæmper sygdommen og stadiet remission.

Instruktioner

• Hold et åbent sind. Prøv at fokusere på det positive aspekt af enhver form for behandling du nødt til at udholde. Kemoterapi kan for eksempel betragtes som en form for tortur. Se på det i stedet som en nyttig terapi, der arbejder hårdt på at befri kroppen af skadelige celler.

• Følg lægens anvisninger. Dette lyder måske enkelt, men nogle ting, som din læge beder dig om at gøre kan være udfordrende. Husk at selv om du har nogle mindre ulemper, kan håndtere dem midlertidigt meget godt redde dit liv eller drastisk forbedre din livskvalitet.

• Lean på kære. At have en god support system, når du kæmper kræft er et must. Dine kære kan hjælpe dig fysisk og følelsesmæssigt i forsøger gange. Bede om hjælp når du har brug for det.

• Spiser en varieret kost. Holde op din styrke, når du kæmper kræft er nødvendige. Jo bedre din kost, jo bedre vil du føle. Husk på, nogle gange, du kan have til at tvinge dig selv til at spise.

• Bo flytter hvis det er muligt. Kræft, kan som mange sygdomme, dræne din energi. Prøv at holde op mindst en let øvelsesprogram. Sørg for at du har din læge godkendelse, før du starter en øvelsesprogram.

• Bede. Hvis du tror på en højere magt, Bed for helbredelse fra din kræft. Du kan også bede at dit højere magt vil ske med din kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com