Diagnosen for muskelømhed

04/17/2014 by admin

Muskelsmerter er ret almindelige i mennesker i alle aldre og angiver normalt overforbrug eller skade fra fysisk aktivitet. Ifølge National Institutes of Health [NIH], body ømhed og smerter er også forbundet med særlige medicinske betingelser og kan være en bivirkning af visse lægemidler. Ømhed i muskler, ledbånd og sener er normalt lettet med over-the-counter anti-inflammatoriske lægemidler, hvilende muskler, eller anvende is til de ramte områder. Hvis disse retsmidler ikke hjælper lindre smerter, kan læger ordinere medicin eller henvise patienter til et center for Fysioterapi.

Typer

Muskelsmerter og ømhed er oftest på grund af overforbrug eller fysiske traumer. En person kan opleve smerter under eller efter fysisk anstrengelse og vil normalt mærke smerten er isoleret til et bestemt område af kroppen eller endda en bestemt muskel. NIH rapporterer, at influenza-virus er også forbundet med muskelsmerter, som er andre medicinske tilstande, såsom fibromyalgi, malaria, lupus og leddegigt. Visse medikamenter kan medføre muskelsmerter, herunder statiner til at sænke kolesterol, ACE-hæmmere for at sænke blodtrykket, kokain og andre stoffer. En elektrolyt ubalance forårsaget af kalium og calcium mangler kan også være ansvarlig for ømhed.

Overvejelser

Muskelsmerter, som fortsætter og ikke reagerer på hjem behandlinger såsom hvile og anti-inflammatoriske lægemidler skal undersøges af en læge. NIH rådgiver at læger vil være meget opmærksomme på faktorer såsom placering af smerte, sværhedsgrad, aktuelle medicin, og ledsagende symptomer, når de diagnosticerer mulige årsager til smerterne. Blodprøver kan også udføres for at teste for andre sygdomme og lidelser.

Forebyggelse

Tylenol rådgiver udspænding før og efter motion og drikke masser af væske til at reducere chancen for at have muskelsmerter. Desuden forbruger vand og sportsdrikke under fysiske aktiviteter sikrer kroppen modtager masser af kalium og calcium, forhindrer en elektrolyt ubalance, som ofte fører til ømhed. Mange receptpligtige medikamenter, der forårsager muskelømhed kan administreres i en mindre dosis til at bidrage til at mindske denne uønskede bivirkning. Kroniske muskelsmerter skyldes medicinske tilstande kan administreres ved hjælp af receptpligtig medicin, fysioterapi og naturlige metoder. Mayo Clinic foreslår Massageterapi, kiropraktik pleje og akupunktur til at hjælpe med muskelsmerter forårsaget af fibromyalgi og andre betingelser, der forårsager konstante smerter.

Behandling

Anti-inflammatoriske lægemidler, såsom aspirin og ibuprofen normalt er tilstrækkeligt til at lindre muskelsmerter. Lejlighedsvis, læger ordinere stærkere smertestillende medicin eller henvise patienter til fysioterapeuter eller smerter klinikker, hvis muskelsmerter er persistente eller særligt alvorlige. De fleste muskelsmerter reagere nå hen til massage terapi, is og varme. NIH advarer at ignorerende smerte og fortsætter med slagfast øvelser kan forårsage yderligere skade og øge helbredende tid. Det er vigtigt at holde godt hydreret og udhvilet til at tillade muskler til at helbrede; kalium og calcium kosttilskud også hjælpe med at fremme helingsprocessen.

Advarsel

NIH advarer om, at muskelsmerter, som vare længere end tre dage, eller er ledsaget af nogen af disse symptomer ikke bør ignoreres: pludselige vægt få eller vand bevarelse, opkastning, høj feber, dårligt blodomløb, eller åndedrætsbesvær. Hvis disse symptomer opstår sammen med muskelsmerter, kan de være en indikation på en mere alvorlig tilstand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com