Om naturlige grapefrugt kost

03/28/2014 by admin

Om naturlige grapefrugt kost

Grapefrugt kosten er en naturlig kost, der har eksisteret i årtier. Mens der er nogle variationer at udøve komponenter og kost længde, er den grundlæggende kostplan generelt det samme. Det indebærer spise store mængder af kød, og herunder grapefrugt med hvert måltid.

Grapefrugt inklusion

Ifølge WebMD kræver alle versioner af grapefrugt kost grapefrugt til at blive spist med hver måltid--normalt en halv grapefrugt med morgenmad, frokost og middag. Otte ounces usødet grapefrugtjuice kan bruges i stedet for halv en grapefrugt.

Andre fødevarer

Ifølge WebMD tillades kød normalt i ubegrænsede mængder og i enhver form, herunder rødt kød, hvidt kød og fisk. Grøntsager er inkluderet, men stivelsesholdige grøntsager såsom majs og kartofler bør undgås. Frugt og kulhydrater er ikke inkluderet. Den eneste drik normalt tilladt er sort kaffe. Nogle versioner af grapefrugt kost omfatter kalorie-frie sodavand og andre kalorie-frie drikkevarer. Otte ounces skummetmælk er tilladt som en snack efter middagen.

Tilberedning af mad

Næsten alle versioner af grapefrugt kost lader dieters forberede mad som de har lyst. Smør og ikke-kost salatdressing kan bruges med ingen grænser for mængder. Mad kan være bagt, microwaved, marineret eller endda stegt.

Vand

Vand er en integreret del af alle versioner af grapefrugt kost. WebMD anbefaler, at folk på grapefrugt kost drikker 8 ounce vand otte gange om dagen, i alt 64 ounces dagligt.

Sådan fungerer det

WebMD, de fleste læger og diætister ikke se grapefrugt kost som som den bedste kost for vægttab. Den vigtigste fordel af grapefrugt er ikke nogen særlige ingrediens eller fedtforbrænding egenskaber, men blot, at grapefrugter er lav i kalorier. Grapefrugt kosten hjælper dieters tabe ved at reducere kalorier. De fleste versioner af grapefrugt kost har dieters forbruge mellem 800 til 1000 kalorier dagligt, og hjælpe dem til at føle fuld af spise store mængder af protein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com