Perimeter Graft bruges i Spinal Fusion

04/13/2010 by admin

Perimeter Graft bruges i Spinal Fusion

Der er mange grunde til, hvorfor en person kan opleve smerter i ryggen. En af hovedårsagerne er problemer med ryghvirvler (eller bones) af bagsiden, sådan sprænges, hævelse eller knusning af de diske, der sidder mellem dem. Spinal fusion er en behandling for dette og involverer podning af ryghvirvler.

Ryghvirvler

Hvirvlerne er knogler i rygsøjlen, der forbinder de stærke, gel-fyldt diske, tillader rygsøjlen at flytte. De fleste rygsmerter er forårsaget af komplikationer i ryghvirvler eller diske mellem dem. Fordi ryghvirvler beskytte rygmarven, er det meget vigtigt ikke at beskadige dem.

Diske

De gel-fyldt diske mellem ryghvirvlerne fungerer som støddæmpere for rygsøjlen. Der er en række sygdomme, der påvirker spinal-diske, og de kan også blive beskadiget. Bristet eller knust diske mister evnen til at absorbere den daglige stød, der opstår, selv når du går. Hvis de spinal diske forårsager smerte, skal ryghvirvler på begge sider af problemet disken gøres til at stoppe flytter.

Spinal Fusion

Under en spinal fusion, er kødet og muskler skiltes for at udsætte rygsøjlen. Kirurgen omgår derefter problemet disken ved podning og sammensmeltning af ryghvirvler udenom. Hvis den back problem ikke er disk-baserede, sammenvoksede ryghvirvler omkring problemet ryghvirvler for at reducere bevægelse, der årsag til smerte. Hvis smerten er forårsaget af et brud af ryghvirvler, podet kun at knogle.

Podning

Podning refererer til en procedure, hvor stykker af knogler er placeret mellem ryghvirvler. En knogletransplantation er placeret mellem de eksisterende knogler. Over tid, vil kroppen vokse omkring graft, fusing knoglerne sammen. Når fusing ryghvirvler sammen, kan en perimeter graft også gennemføres. Dette indebærer, at knuse knogler at blive podet. Dette vil så blive placeret rundt på fusion hjemmesiden, fremskynde helingsprocessen.

Problemer

Hvis den knuste ben bruges i en graft på overfladen af en knogle ikke er taget fra patientens egen krop, er der en chance for, at det ikke vil fremskynde helingsprocessen. Som med alle operationer, der er en risiko for infektion, og en graft på en knogle kan gøre problemer med de omkringliggende knogler mere sandsynligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com