Effektiv sundhedspleje kommunikation

04/11/2010 by admin

Effektiv kommunikation i sundhedsvæsenet er afgørende for sundhedsprofessionelle, patienter og uddannelsesinstitution med pleje. Andy Betts, en freelance sygeplejerske konsulent og professor ved University of Nottingham i Det Forenede Kongerige, hævder, at "undersøgelser over de sidste tre årtier identificere kommunikationsproblemer som vedholdende årsager til bekymring i leveringen af sundhedspleje." Når meddelelsen mangler i sundhedspleje industri, er der dårlig medicinsk pleje gives, fejltagelser og mangel på klarhed. Med liv i balance er effektiv kommunikation et must i sundhedsvæsenet.

Interpersonel kommunikation

Interpersonel kommunikation skal være klare, grundige og omfattende. I sundhedspleje industri overlever på kollaborative kommunikationsindsats mellem læger, sygeplejersker, specialister, forsikringsselskaber og mange andre personer. Interpersonel kommunikation er den lim, der holder industrien sammen. Det giver en garanti for kundetilfredshed og kan forhindre en medicinsk fejl med enorme konsekvenser.

Agenter for kommunikation

Enkelte involveret i sundhedssektoren industrien er en agent for meddelelse. Om meddelelsen er verbale eller nonverbale, der millioner af beskeder kommunikeres på daglig basis i branchen. Effektiv kommunikation kræver evne til at forstå og blive forstået. En stor del af kommunikation lytter og reagerer på den behov eller begær person kommunikerer. En sundhedspersons ydeevne er direkte relateret til hans eller hendes evne til at kommunikere effektivt.

Social interaktion

Et andet aspekt af effektiv kommunikation i sundhedsvæsenet er sociale interaktioner. Næsten alle de involverede i forbindelse med sundhedspleje vil have samspil med patienten på et øjeblik eller en anden. At have evnen til at skelne, hvad der er hensigtsmæssigt eller uhensigtsmæssigt i forskellige situationer er afgørende for effektiv kommunikation. Sundhedssektoren har brug at opbygge et forhold til patienter på afstand. Sundhedspersonale bør sammenknytte hos patienter på visse niveauer og afholde sig fra at deltage også følelsesmæssigt og socialt med patienterne.

Overvejelser

Sundhedspersonale bære ansvaret for at uddanne og lytte på samme tid. En effektiv sundhedspleje communicator skal kunne stille de relevante spørgsmål at indsamle nødvendige oplysninger, mens du lytter til svar i detaljer. Niveau som en sundhedsperson er i stand til effektivt at lytte og reagere med nøjagtighed, medfølelse og forståelse, dikterer niveauet af tilfredshed patienten vil opleve.

Tilfredsstillende resultat

Anvendes effektiv kommunikation i sundhedsvæsenet, er resultatet næsten altid tilfredshed. Evnen til at kommunikere effektivt og korrekt forstå patientens behov, bekymringer og ønsker vil ikke kun give tilfredshed til patienten, men også for den sundhedsperson. Hvis en sundhedsperson er i stand til at kommunikere hensigtsmæssigt, vil han eller hun have et dybere niveau af realisering, som vil føre til større motivation i hans eller hendes job, hvilket resulterer i et bedre sundhedsvæsen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com